Zvezda slavi, časti i zove! Rođendan je povod za žurku na "Marakani"

04.03.2022

05:50

0

Autor: 24sedam

Posle duela sa Pazarcima, sledi i evropski test sa Škotima

Zvezda slavi, časti i zove! Rođendan je povod za žurku na "Marakani"
zvezda9 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju dočekati Novi Pazar u prvenstvenoj utakmici, a uprava branioca titule odlučila je da časti navijače.

Ulaz na stadion "Rajko Mitić" biće besplatan, a biće to i prilika da se proslavi 77. rođendan koji "pada" na današnji dan. Posle pobede nad Voždovcem, navijače je pozvao i šef stručnog štaba Dejan Stanković.

- Spremili smo jednu lepu uvertiru za utakmicu u nedelju na našem stadionu, kada nam je i rođendan. Bilo bi lepo da se okupi cela crveno-bela familija i da se zagrlimo i proslavimo rođendan kako dolikuje.

Voleo bih da podrška bude velika, jer je derbi bio dokaz jedne velike emocije i velike želje da uspemo i ponovo budemo prvi. Svi zajedno moramo da se skupimo, tako da očekujem da će doći veliki broj zvezdaša da nam pruži podršku - kazao je Stanković, a apel je upućen i preko klupskog sajta.

- Pravo nedeljno i zvezdaško popodne čeka nas 6. marta od 16 časova i 15 minuta. Osim toga, proslava rođendana koji je 4. marta, biće održana tada i sigurni smo da će biti fenomenalna atmosfera na meču, kao i da će navijači u što većem broju ispuniti stadion "Rajko Mitić".

24sedam/D. N.
 

S obzirom na to da je atmosfera na derbiju bila vrhunska, te da je ulaz besplatan, verujemo da će i utakmica protiv Novog Pazara i 77. rođendan biti odličan povod za sve zvezdaše da dođu na utakmicu - navedeno je na sajtu crveno-belih, a objavljena je još jedna informacija.

Vezana je za duel sa Glazgov Rendžersom, 17. marta.

Svi oni koji su dobili vaučer za vakcinisanje u okviru akcije koju je Zvezda organizovala u decembru mogu u periodu od 6. do 12. marta da dođu na blagajne kluba i vaučer zamene za besplatnu ulazicu za južnu tribinu za meč sa škotskim timom.

Takođe, svako ko ima kartu za utakmicu sa Ludogorecom, može sa tom ulaznicom bez ikakve zamene da uđe na utakmicu protiv Glazgov Rendžersa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike