Igrati pred 4 hiljade Norvežana i 40 hiljada Srba nije isto! Ohi načeo Partizan, pa burno proslavio sa Delijama

28.02.2022

13:44

0

Autor: 24sedam

Norvežanin kaže da je davanje golova njegov posao

Igrati pred 4 hiljade Norvežana i 40 hiljada Srba nije isto! Ohi načeo Partizan, pa burno proslavio sa Delijama
IMG_20220227_182804 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Dao je već Ohi Omoijuanfo gol za Crvenu zvezdu, kako na pripremama, tako i u zvaničnoj utakmici. Ali onaj koji je dao Partizanu, nešto je posebno. Norveški napadač koji je nadavno stigao među crveno-bele postigao je vodeći gol u 166. Večitom derbiju.

Prvo je Ohi pogodio, a zatim i Aleksandar Katai.

- Fantastično je bilo igrati sinoć. Pogledao sa mnogo snimaka navijača tokom utakmica, ali da biste osetili tu neverovatnu atmosferu morate da budete prisutni. Iza nas je zaista dobro veče, bilo je najbitnije da pobedimo, uradili smo to pred našim navijačima, na našem terenu i veoma smo srećni zbog toga - kazao je Ohi za klupski sajt, uz komentar gola iz 30. minuta.

- Kada ste napadač morate da očekujete loptu na svakom mestu. Na vreme sam shvatio da će Katai da dobije duel i na meni je bilo da vidim šta će da se desi, da li će postići gol ili će se lopta odbiti, bio sam tamo, to je moj posao.

Imao sam želju da postignem gol i doprinesem ekipi. Najbolja stvar je što smo svi uložili napor, igrali smo zaista dobro kao tim, i kao što sam već rekao tri boda su nam bila izuzetno važna. Pre derbija smo zaostajali pet bodova za večitim rivalom, sada smo na dva boda razlike, moramo da nastavimo ovako, želimo da budemo šampioni i ne možemo se sada zaustavljati i zadovoljavati ovom pobedom jer smo još uvek drugi na tabeli. Cilj nam je da budemo prvi, moramo da nastavimo da se borimo i idemo dalje.

Dolaskom u Beograd, Ohi se upoznao sa malo drugačijim okolnostima. Ranije je igrao pred manje navijača, a sada...

- Došao sam iz male lige, navikao sam da igram pred 4.000 ljudi, ali igrati juče pred onolikim brojem (oko 40.000) navijača je bilo zaista neverovatno. Atmosfera uživo je još bolja nego što je to izgledalo na snimcima. Bilo je fantastično, hvala našim navijačima. Želimo uvek da pobedimo, a oni nam daju dodatnu energiju da se borimo za njih, uradili smo to zajedno i želimo da stignemo do šampionske titule zajedničkim snagama. Svaki put se sve više iznenadim kada čujem buku koju prave naši navijači.

Za kraj je komentarisao i proslavu na kraju utakmice sa navijačima.

- Proslava je bila prepuna emocija, znam koliko je ova pobeda bitna navijačima, brinem o tome šta je njima bitno. Pobeda je izuzetno značajna i meni, ali i klubu. Bilo je mnogo emocija, sada smo jako srećni - zaključio je Ohi.

Već u četvrtak Zvezda će gostovati Voždovcu, zatim biti domaćin Novom Pazaru, a onda sledi i prvi duel osmine finala Lige Evrope u Glazgovu, sa Rendžersom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike