Kanga motivisan pred derbi: Svi smo jedan tim i to ćemo u nedelju pokazati!

24.02.2022

16:17

0

Reprezentativac Gabona jedva čeka susret sa Partizanom

Kanga motivisan pred derbi: Svi smo jedan tim i to ćemo u nedelju pokazati!
kanga 1 - Copyright MN Press

U nedelju od 18 sati, na Marakani će biti odigran 166. večiti derbi, a fudbaler Crvene zvezde imaju imperativ pobede, jer ih samo trijumf ostavlja u trci za šampionsku titulu Superlige.

Vezista crveno-belih, Gelor Kanga ističe da je njegov tim motivisan i spreman da ostavi i poslednji atom snage na terenu.

- Pred nama je večiti derbi, koji je posebna utakmica u srpskom fudbalu. Znamo koliko je ovaj meč značajan našim navijačima, ali je isto tako važan i nama igračima, stručnom štabu i celom klubu. Dugo smo iščekivali duel sa večitim rivalom, iako smo išli korak po korak, uvek smo imali u glavi da se bliži ovaj meč. Posvećeni smo treninzima, ozbiljno se pripremamo za utakmicu, svesni smo šta ona može da nam donese. U zaostatku smo za večitim rivalom i to je samo još jedan motiv više da ostavimo poslednji atom snage na terenu kako bismo ih savladali – istakao je Kanga.
 
On je dodao da očekuje i veliku podršku navijača sa tribina.
 
- Igramo na našem terenu, to je velika prednost, znajući kakvu armiju navijača imamo iza sebe. Obavešten sam da prodaja karata ide odlično, Zvezdini navijači znaju kada je podrška najpotrebnija i to će siguran sam potvrditi i u nedelju. Svako će imati svoju ulogu na tom meču, mi kao igrači da pokažemo na terenu ono što se od nas očekuje, a navijači da ispune dozvoljen kapacitet stadiona i pomognu nam da stignemo do željenog rezultata. Ukoliko bude tako, siguran sam da rezultat neće izostati, svi mi smo jedan tim i to ćemo i pokazati u nedelju – zaključio je Kanga, prenosi zvanični sajt kluba.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike