Osmeh, tri prsta... Škoti, spremite se

10.11.2020

22:48 >> 12:12

0

Autor: Adam Štulić

Tandem Fiorentine stigao u Beograd

Osmeh, tri prsta... Škoti, spremite se
Copyright Printscreen/Instagram/FSS

Neizvesnosti skoro i da nema, Srbija će biti kompletna u finalnoj utakmici baraža za odlazak na EP protiv Škotske u Beogradu (četvrtak, 20.45).

Nikome u FSS nije bilo prijatno kada je u nedelju stigla vest iz Italije da su tamnošnje vlasti dale preporuku klubovima da svojim igračima zabrane igranje u nacionalnim selekcijama tokom novembarskih mečeva, ali dan kasnije, svi, na čelu sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem, mogu da odahnu.

Ekspert za škotski fudbal nema dilemu od koga Srbiji preti opasnost

Aleksandar Kolarov i Sergej Milinković-Savić stigli su u nedelju uveče u srpsku prestonicu, a dan kasnije na aerodrom “Nikola Tesla” sleteo je i tandem iz Fiorentine – Nikola Milenković i Dušan Vlahović, što je na zvaničnoj instagram-stranici potvrdio FSS.

“Roki” Rajković i “orlovi” trenirali za Škotsku (foto)

– Ogroman napor Fudbalskog saveza Srbije se na kraju iplatio. Posle nekoliko dana velike borbe omogućeno je da Nikola Milenković i Dušan Vlahović u ponedeljak kasno uveče stignu u našu zemlju i pridruže se reprezentaciji na pripremana u Sportskom centru FSS, tako da će već od utorka biti na raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću u pripremi utakmice protiv Škotske – objavio je FSS.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike