Loše veče za Juve! Vlahović nije dao gol, povredio se Dibala, a Torino im "otkinuo" bodove (FOTO/VIDEO)

18.02.2022

21:38

0

Autor: 24sedam

"Stara dama" u utorak protiv Viljareala u Ligi šampiona

Loše veče za Juve! Vlahović nije dao gol, povredio se Dibala, a Torino im "otkinuo" bodove (FOTO/VIDEO)
Tan2022-2-13_213228268_0 - Copyright Tanjug/Spada/LaPresse via AP

Derbi grada Torina završen je bez pobednika. U utakmici 26. kola Serije A, Juventus je ugostio Torino i na kraju je bilo 1:1. Uz to strelac za "staru damu" nije bio Dušan Vlahović.

U duel sa "granatom", ekipa Masimilijana Alegrija je ušla sa velikim kadrovskim problemima. Nisu spremni bili Bernardeski, Bonući, Kjelini, Kjeza i Danilo, a u uvodnim minutima gosti su "pokazali zube". Međutim, poveo je Juve i to u 13. minutu kada je Matijs de Liht glavom ubacio loptu posle kornera Huana Kvadrada.

Tako da je Vanja Milnković-Savić morao da vadi loptu iz mreže, a pored Holanđanina je u skoku bio i Vlahović. Ali je loptu ipak zakucao defanzivac.

U nastavku meča, dodatni problemi za Alegrija. Prvo se povredio Paulo Dibala u 54. minutu i tako produžio spisak igrača na koje ne može da se računa. To se uostalom i osetilo u igri do kraja meča.

Napadi Torina su se nastavili, a sve se isplatilo u 62. minutu. Posle centaršuta sa leve strane, Andrea Beloti je sa nekoliko metara odlični odreagovao i u padu poslao loptu iza leđa Vojčeha Šćešnog.

Vlahović koji večeras nije imao izglednih prilika izašao je u 74. minutu, pa samim tim nije bilo šanse za 19. gol u sezoni, čime bi se izjednačio sa Ćirom Imobileom. Osim Vlahovića, na terenu su bili još dva Srbina, ali na suprotnoj strani.

Kao što je rečeno, Milinković-Savić je savladan samo jednom, dok je dobru partiju pružio Saša Lukić. Nekadašnji fudbaler Partizana je u 82. minutu dobio žuti karton, a u sudijskoj nadoknadi je mogao i drugi. Malo je snažnije ušao u duel, ali sudija Masa ipak nije želeo da mu pokaže put u svlačionici.

Juve će već u utorak gostovati Viljarealu u Ligi šampiona, sa pomenutim problemima. Onda sledi i novo gostovanje, Empoliju u okviru Serije A. Kada je reč o Torinu, biće domaćin Kaljariju.

Serija A, 26. kolo:

Petak:

Juventus - Torino 1:1 (1:0)

De Liht 13 - Beloti 62

Subota:

Sampdorija - Empoli 15.00

Roma - Verona 18.00

Salernitana - Milan 20.45

Nedelja:

Fiorentina - Atalanta 12.30

Venecija - Đenova 15.00

Inter - Sasuolo 18.00

Udineze - Lacio 20.45

Ponedeljak:

Kaljari - Napoli 19.00

Bolonja - Specija 21.00

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike