Poštovanje od strane Lalatovića: Stanojević je najbolji trener u Superligi!

19.02.2022

13:21

0

Trener Radničkog iz Kragujevca ima samo reči hvale za kolegu iz Partizana

Poštovanje od strane Lalatovića: Stanojević je najbolji trener u Superligi!
stanojevic - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana dočekuju u nedelju (15.30 TV Arena) ekipu Radničkog iz Kragujevca u 23. kolu Superlige, a trener gostujuće ekipe Nenad Lalatović ima samo reči hvale za stratega crno-belih Aleksandra Stanojevića.

- Želim da čestitam Partizanu na utakmici u Pragu i pobedi nad Spartom. Odigrati na takav način i pobediti, to samo govori da moji igrači i ja moramo da imamo veliki oprez na njihovom  stadionu u nedelju. Partizan je okupio veliki broj kvalitetnih igrača. Sale Stanojević je preporodio klub. Prava su takmičarska ekipa, u svim delovima tima. Stvarno su dobri, snažni i brzi. Nije ni čudo što su prvi na tabeli. Za mene je Sale Stanojević najbolji trener u Superligi, to pokazuju rezultatu koje pravi sa svojom ekipom - istakao je Lalatović.

Trener Radničkog iz Kragujevca ističe da oni nemaju kome da prete, jer su poslednji na tabeli.

- Očekuje nas teška utakmica. Mi smo poslednji na tabeli. Ne mogu ja da pretim. Možda bih i mogao da sam došao ranije, da sam doveo tri do četiri igrača, da je Radnički jači. Ovako, zatekao sam igrački sastav kakav imamo, sa kojim sam ja zadovoljan. Želeo sam još trojicu igrača, klub je pregovarao sa njima, ali su se oni uplašili. Valjda zato što smo poslednji i što su imali bojazan da ispadnu iz lige. Plašili su se neuspeha. Ja se ne bojim! Ponosan sam što sam trener Radničkog. Svestan sam da ne možemo ostati u ligi direktno, ali se nadam da taj cilj možemo ostvariti kroz baraž - zaključio je Lalatović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike