Bajern se ipak provukao, Liverpul slomio Inter za samo 8 minuta! (FOTO/VIDEO)

16.02.2022

21:52

0

Autor: 24sedam

Nove utakmice elitnog UEFA takmičenja na programu sledeće nedelje

Bajern se ipak provukao, Liverpul slomio Inter za samo 8 minuta! (FOTO/VIDEO)
Tan2022-2-16_214712519_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Alexandra Beier

Nastavljeno je takmičenje u osmini finala Lige šampiona, mečevima Salcburga i Bajerna, odnosno Intera i Liverpula. Austrijski tim ipak nije iznenadio Bavarce. Vodio je sa 1:0, ali je na kraju bilo 1:1. U derbiju večeri, na "Đuzepeu Meaci" slavili "redsi" Jirgena Klopa. U ovom duelu je bilo 2:0. Revanši su zakazani za osmi mart.

Krenimo od meča odigranom u Austriji, u kojem je prvi gol viđen u 21. minutu. Gol za vođstvo postigao je 20-godišnji Junior Čukvubuike Adamu, koji je samo devet minuta ranije zamenio povređenog Nou Okafora.

U nastavku meča, gosti iz Nemačke su pritiskali, ali tada nisu uspeli da promene rezultat. Mada je i Salcburg mogao do novih golova, posle šansi Karima Adejemia i Adamua u 80. i 81. minutu.

A onda, u 90. minutu pogodio je Kingsli Koman, posle asistencije glavom Tomasa Milera. Iskusni napadač je spustio loptu na drugu stativu. Tamo je sačekao Francuz koji je iskosa, iz neposredne blizine poslao u mrežu.

Inače, Bavarci su izbegli novi šok, pošto su za vikend poraženi od Bohuma u Bundesligi.

U duelu u Milanu, bilo je veoma zanimljivo. U drugom poluvremenu, u jeku napada "neroazura", poveli su gosti sa Ostrva. Posle kornera, Roberto Firmino je glavom poslao loptu u donji i dalji ugao gola Samira Handanovića. Igrao se 75. minutu, a treba reći da je i Firmino meč počeo na klupi. I to na početku drugog poluvremena. 

U 83. minutu, bilo je i 2:0, a strelac je bio Mohamed Salah.

Posle loše reakcije odbrane domaćina, koja nije uspela da izbaci loptu iz kaznenog, ona je stigla do Egipćanina koji je poslao u donji ugao.

Narednog utorka igraće Čelsi i Lil, odnosno Viljareal i Juventus našeg Dušana Vlahovića, dok su dueli Atletiko Madrid - Mančester junajted i Benfika - Ajaks zakazani za sledeću sredu.

Podsetimo, već su igrali PSŽ i Real Madrid, odnosno Sporting i Mančester siti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike