Nastavljen trenerski ringišpil u Superligi! Radnik „smenio“ Gaćinovića!

14.02.2022

20:09

0

Autor: 24sedam

Iskusni strateg odlučio da napusti Spartak

Nastavljen trenerski ringišpil u Superligi! Radnik „smenio“ Gaćinovića!
Vladimir Gaćinović - Copyright MN Press

Nije se „bubamara“ pošteno ni zakotrljala superligaškim terenima, a „ružne navike“ u srpskom fudbalu nastavile su da se ponavljaju. Završeno je tek prvo kolo prolećnog dela sezone, a već su „pale dve trenerske glave“ u elitnom rangu domaćeg fudbala.

Sezona se nije ni nastavila kada je kragujevački Radnički odlučio da Zorana Milinkovića zameni Nenadom Lalatovićem, a sada u potragu za novim šefom struke kreće i subotički Spartak.

Istini za volju, za razliku od Kragujevčana, u Subotici nisu čelnici kluba inicirali smenu, već je iskusni strateg Vladimir Gaćinović sam odlučio da se skloni posle današnjeg poraza od Radnika na Gradskom stadionu (2:0).

- Vladimir Gaćinović nakon današnje utakmice podneo je ostavku na mestu šefa stručnog staba. Zahvaljujemo se našem Gaći na svemu što je uradio za naš klub i želimo mu puno sreće u nastavku karijere. Uskoro će biti predstavljen novi šef stručnog štaba - naveo je Spartak u zvaničnom saopštenju.

Podsetimo, „plavi golubovi“ će dobiti trećeg stratega ove sezone, pošto se Gaćinović početkom oktobra vratio u Spartak kako bi zamenio Vladimira Buača.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike