Juve sa Vlahovićem može do Lige šampiona! Legenda kluba veruje u efikasnost srpskog golgetera

12.02.2022

12:17

0

Del Pjero prati dešavanja na Apeninima

Juve sa Vlahovićem može do Lige šampiona! Legenda kluba veruje u efikasnost srpskog golgetera
profimedia-0661477676 - Copyright Profimedia

I legendarni italijanski fudbaler koji je najviše traga ostavio u Juventusu, Alesandro Del Pjero, nije ostao imun na prelazak Dušana Vlahovića u redove svog nekadašnjeg tima.

Tokom zimskog prelaznog roka, u Torino su stigli Vlahović i vezista Denis Zakarija, pa Del Pjero sada smatra da Stara dama može da napadne i plasman u Ligu šampiona.

Srpski napadač je igrao na prve dve utakmice u sezoni, i dbva puta se upisao u listu strelaca, te je već evidentno da predstavlja pojačanje.

U periodu između potpisa i prve utakmice, na Apeninima se govorilo i koga će Dušan zameniti u prvom timu, Alvara Moratu ili čak Paula Dibalu, ali Masimilijano Alegri za sada pronalazi način kako da kombinuje trojicu igrača u napadu.

- Mislim da trener radi pravu stvar što stavlja u isti tim Dibalu, Vlahovića i Moratu. Dibala je više na desnoj strani, Morata je odličan na levoj strani. Puno trči, pomaže timu i nikada ne odustaje. Vlahović će sigurno doprineti efikasnosti - rekao je Del Pjero.

Setio se legendarni Italijan i tandema iz 2017. godine, kada je Juve igrao u finalu Lige šampiona, a napad su činili Gonzalo Iguain, Paulo Dibala i Mario Mandžukić. 

- Odlični su u odbrani, solidni na sredini terena. Napad je najbolji deo tima i Alegri je potpuno u pravu što forsira igru sa tri napadača. Mogu da napadnu finale Lige šampiona kao i 2017. godine - konstatovao je Del Pjero.

Juventus u osmini finale Lige šampiona igra protiv Viljareala, a tada će i Vlahović debitovati u najjačem fudbalskom takmičenju.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike