Partizan u klinču sa Sitijevom ispostavom u MLS oko najperspektivnijeg igrača niškog Radničkog

10.02.2022

12:12

0

Autor: 24sedam

Crno-beli žele da dovedu ofanzivnog veznog igrača sa Čaira

Partizan u klinču sa Sitijevom ispostavom u MLS oko najperspektivnijeg igrača niškog Radničkog
stefan mitrovic - Copyright MN Press

Zimski prelazni rok doneo je Partizanu dvojicu povratnika Ljubomira Fejsu i Marka Javtovića kojima je ojačana defanzivna vezna linija na sredini terena, a leto bi moglo da ojača ofanzivni deo ekipe i to sa verovatno najtalentovanijim igračem Srbije u svom godištu.

Reč je o Stefanu Mitroviću, fudbaleru niškog Radničkog, koji je govoreći u jednom podkastu rekao da je tokom prelaznog roka bio blizu odlasku sa Čaira i da su do danas ostala dva veoma zainteresovana kluba za njegove usluge - Partizan i Njujork siti, aktuelni šampion američke MLS i ispostava Mančester sitija na ovom kontinentu. 

MN Press
 

 

Stefan Mitrović je mladi reprezentativac Srbije, koji pored srpskog ima i kanadsko državljanstvo, pa stoga i dalje ima pravo igranja za ove dve seniorske selekcije koje će igrati na SP u Kataru ove godine.

Već dve i po godine igra za radnički, a ova sezona bila je period njegove igračke afirmacije, jer je na 20 utakmica postigao šest golova i verovatno je najbolji igrač ekipe sa Čaira, uprkos tome što mu je tek 19 godina.

U subotu (14.30) očekuje ga duel baš sa crno-belima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike