Natho pričao Izraelcima o mogućem odlasku iz Partizana i zašto su ga voleli svi treneri

09.02.2022

14:30

0

Autor: 24sedam

Najbolji fudbaler crno-belih ne zna mnogo toga o novom igraču Makabija iz Tel Aviva

Natho pričao Izraelcima o mogućem odlasku iz Partizana i zašto su ga voleli svi treneri
20211028ivPartizanMetalac47 - Copyright MN Press

Izraelski savez smenio je selektora Vilija Rutenštajnera, što je još jedno pokrenulo pitanje da li je nacionalnom timu potrebna sveža krv i da li se najiskusnijim igračima treba zahvaliti. Na prvom mestu tu se misli na Partizanovog poslovođu Bibarsa Natha (33), koji kaže da ovu odluku dočekuje s mirom i već naviknut da se ova tema periodčno poteže.

Natho je prokomentarisao i staru priču o povratku u matični Hapoel iz Tel Aviva.

- Povratak u Hapoel? Uzbuđuje me već samo pričanje o tome, Hapoel Tel Aviv je bio moj sportski dom, gde sam odrastao i imam beskrajna osećanja za ovo mesto. Ali sada, da kažem da ću se vratiti? Ne! U meni postoji nešto što me vuče tamo, ali ne vidim da se tamo nešto dešava - rekao je kapiten reprezentacije Izraela za Sport5.

- Navikao sam da se priča o tome kako me pozivaju svi selektori. Možda sam previše lep?! Danas sam u boljoj formi nego prethodnih godinu i po dana. Brinem o svom telu. Takođe, stalno smo me pozivali i Levi, Gutman, Hercog i Rutenštajner. Mogu da razgovaram i sa sledećim selektorom, ali ne mogu da garantovati da ću izvući ceo ciklus, niti mogu reći da ću se povući. Ako me selektor ne bude želeo, kazaću mu hvala i nastavićemo svako na svoju stranu. Ako dođe i bude poželeo da ostvarimo saradnju, zašto da ne?

Natho priznaje da nije upoznao dobro Đorđa Jovanovića koji je novo pojačanje Makabija iz Tel Aviva.

- Nisam uspeo da upoznam Jovanovića kao strelca. Imao je dobru prvu polusezonu. Nadam se da će uspeti, lično nisam čuo previše o njemu - zaključio je Natho.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike