Kakvo fudbalsko ludilo: Zidan novi trener PSŽ, dovodi Ronalda - možete zamislite da će igrati zajedno sa Nejmarom i Mesijem!

07.02.2022

10:35

0

Prema pisanju španske "Marke" u slučaju da Zizu sedne na klupu "Svetaca" doveo bi Portugalca sa kojim je sarađivao u Realu

Kakvo fudbalsko ludilo: Zidan novi trener PSŽ, dovodi Ronalda - možete zamislite da će igrati zajedno sa Nejmarom i Mesijem!
Ronaldo i Zidan - Copyright Profimedia

Možete da zamislite da Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo i Nejmar igraju zajedno u istom klubu , konkretno u PSŽ.

Naime, prema pisanju španske "Marke",  fudbaler Mančester junajteda bi mogao da se preseli u Parizu, samo u slučaju ako na klupu "svetaca" dođe Zinedin Zidan.

Počele su spekulacije da bi bivši trener Reala mogao na leto da dođe na mesto Maurisija Poketina, koji se vraća u Premijer ligu, a spominje se da bi mogao da preuzme Mančester junajted.

To nije ništa čudno, jer su Zizu i Ronaldo više sezona sarađivali u Realu, i fudbalska legenda izuzetno poštuje sve što je u karijeri uradio Portugalac. 

 

 

Ipak, prema nekim informacijama Zidan želi da sedne na klupu francuske reprezentacije i čeka Svetsko prvenstvo u Kataru krajem godine nakon čega bi situacija oko sadašnjeg selektora Didijea Dešampa bila mnogo jasnija. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike