U Zvezdi precrtan, a nije potreban ni u Anžeu! Francuzi pišu o "avanturi" Dionija, njihovog zemljaka

06.02.2022

14:08

0

Autor: 24sedam

Ugovor o pozajmici ističe u junu ove godine

U Zvezdi precrtan, a nije potreban ni u Anžeu! Francuzi pišu o "avanturi" Dionija, njihovog zemljaka
20211024mmDioni02 - Copyright MN Press

Luis Dioni definitivno nije na spisku šefa stručnog štaba Crvene zvezda Dejana Stankovića, koji je poslat za predstojeće utakmice osmine finala Lige Evrope. Tako su samo potvrđene reči Stankovića koji je na kraju priprema u Turskoj rekao da "Zvezda ne čeka nikoga".

I sada je francuski napadač "ni na nebu ni na zemlji", pošto "lebdi" između Zvezde i Anžea. Jasno je da se u Ljutice Bogdana na njega ne računa, a u 12-plasiranom timu Lige 1 ne žele da ga vraćaju sa pozajmice.

Slučajem 29-godišnjeg napadača bave se i mediji u Francuskoj.

Podsećaju na njegov skroman učinak, od dolaska prošlog leta, i na istu takvu minutažu. Takođe se podseća na odlazak iz Beograda posle završetka jesenjeg dela sezone. Spekulisalo se i da se neće ni vraćati u Srbiju, odnosno da se traži način da se pozajmica okonča.

Međutim, Francuz je bio na pripremama, ali nije u zaigrao ni u jednoj od test utakmica. Kaže se i da će (po svemu sudeći) pozajmica da traje do predviđenog (potpisanog) roka, a to je kraj juna ove godine.

- Za sada Luis ostaje u Crvenoj zvezdi - objasnili su predstavnici igrača novinarima u Francuskoj.

Anže ne planira da ranije raskida dogovor o pozajmici igrača koji je ugovorom sa njima vezan do juna sledeće godine. Pošto je prelazni rok u Francuskoj završen, Dioni ne bi mogao da bude licenciran za Ligu 1 za nastavak sezone. Samim tim, nema svrhe da se vraća.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike