Stanković presekao! Zvezda poslala spisak za Ligu Evrope, ko je otpisan, a ko dopisan!

04.02.2022

10:22

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli će igrati u osmini finala Lige Evrope

Stanković presekao! Zvezda poslala spisak za Ligu Evrope, ko je otpisan, a ko dopisan!
20211125ivZvezdaLudogorec43 - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde uz obaveze u Superligi Srbije i nacionalnom kupu, imaće one i u Ligi Evrope. Crveno-beli još ne znaju ime protivnika u osmini finala, ali su zato morali da pošalju spisak licenciranih fudbalera.

Uz postojeći kadar, na novom spisku su još i trojica novajlija, Nemanja Motika, Ohi Omoijuanfo i Kristijano Pičini. Takođe, za evropske mečeve, šef struke Dejan Stanković će da računa i na Andreja Đurića, Andriju Radulovića i Nikolu Stankovića, koji su jesenas igrali za Grafičar, a pokazali se na pripremama u Turskoj.

printscreen/UEFA
 

Pogledajte i spisak igrača iz veznog reda.

printscreen/UEFA
 

Kada je reč o napadačima, na spisku su četiri imena, Milan Pavkov, Filipo Falko, Rišairo Živković i novajlija Ohi Omoijuanfo.

Naravno, na spisku više nisu Njegoš Petrović, Miloš Degenek, kao ni Marko Lazetić. Oni su u aktuelnom prelaznom roku napustili redove prvaka Srbije. Ostvarili su transfere u Granadu, Kolambus, odnosno Milan.

Na spisku nije ni Luis Dioni koji je došao letos.

- Dioni je dobio priliku da se dokaže, ali se jednostavno nije uklopio. Nije ušao u ritam ni jednog trenutka od kako je sa nama. Zvezda ne može da čeka nikog. Što se pre adaptiraš na uslove to će ti biti lakše, tako da trenutno razmišljamo samo o onom što je u prvom planu - objasnio je Stanković.

printscreen/UEFA
 

Podsetimo, crveno-beli su takmičenje u grupi u Ligi Evrope završili na prvom mestu i tako izborili direktan plasman među 16 najboljih. Ime rivala u dvomeču osmine finala saznaće posle okršaja 1/16 finala koje su na programu krajem meseca.

Spisak licenciranih fudbalera:

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Miloš Gordić i Stefan Marinković.

Odbrana: Milan Gajić, Radovan Pankov, Andrej Đurić, Aleksandar Dragović, Milan Rodić, Kristijano Pičini, Strahinja Eraković i Marko Gobeljić.

Vezni red: Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Nenad Krstičić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Nemanja Motika, Petar Stanić, Veljko Nikolić, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Andrija Radulović, Slavoljub Srnić i Aksel Bakajoko.

Napad: Milan Pavkov, Rišairo Živković, Filipo Falko i Ohi Omoijuanfo.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike