Nikolić u CSKA? Jedan od vodećih insajdera u Rusiji tvrdi: To se neće desiti!

29.12.2021

16:03

0

Autor: 24sedam

Novinar Nobel Arustamjan, iz svojih izvora, demantuje tvrdnje nekolicine ruskih medija

Nikolić u CSKA? Jedan od vodećih insajdera u Rusiji tvrdi: To se neće desiti!
profimedia-0622006782 - Copyright Profimedia/Anton Novoderezhkin/TASS

Kao bomba je u sredu odjeknula Rusijom vest da će Marko Nikolić početkom 2022. godine sesti na klupu moskovskog velikana CSKA. Nekolicina tamnošnjih medija objavila je ovu informaciju, predstavivši je kao izvesnu stvar, ali izgleda da cela priča nije baš tako izgledna kao što se u prvi mah činilo.

Jedan od vodećih insajdera u Rusiji, novinar Nobel Arustamjan, oglasio se posle ove vesti, potpuno je demantujući.

Kolege pišu da bi Marko Nikolić mogao da dođe u CSKA u januaru. Prema mojim informacijama, to se neće desiti. Aleksej Berezucki nastavlja da bude glavni trener tima i pripremaće tim za prolećni deo sezone - napisao je ruski novinar i dodao:

S obzirom na Nikolićevo iskustvo i popularnost u Rusiji, priznajem: ove jeseni je nuđen CSKA. Da, možda je bilo nekih razgovora. I sam Marko je rekao da ima ponuda iz Rusije. Ali CSKA veruje Berezuckom i njegova pozicija će biti nepromenjena. Aleksej neće nikuda ići.

Podsetimo, nekadašnji trener Partizana je pre nekoliko meseci sporazumno prekinuo saradnju sa moskovskom Lokomotivom, da bi u nekoliko intervjua poslednjih nedelja, što sam strateg, što njegov agent, isticali da postoji mogućnost da harizmatični stručnjak karijeru nastavi u Rusiji. Možda tako i bude, ali, izgleda, ne na klupi „armejaca“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike