Sat otkucava transferima, večeras se zatvara fudbalska pijaca: Obamejang na lekarskim pregledima u Barseloni

31.01.2022

12:10

0

Autor: 24sedam

Gabonac dolazi da igra "besplatno", javljaju mediji iz Katalonije

Sat otkucava transferima, večeras se zatvara fudbalska pijaca: Obamejang na lekarskim pregledima u Barseloni
profimedia-0646445186 - Copyright Profimedia

Gabonski napadač Pjer Emerik Obamejang je sleteo na aerodrom "Prat" u Barseloni i odmah potom se uputio na završne razgovore o transferu u redove katalonskog giganta.

Prema izvorima lokalnih medija centarfor Arsenala pristao je na značajno manju platu u Barseloni u odnosu na ono što je dobijao od "tobdžija". Takođe, još jedan uslova za transfer bili su pregovori sa Alvarom Moratom i Atletiko Madridom koji su završili definitivno u ćorsokaku, tako da su se igraču iz Gabona širom otvorile kapije Nou Kampa.

Obamejang je u razgovorima sa Kataloncima poslednjih sati pokazao ogromnu želju da zaigra za Barsu, pri čemu novac nije potencirao, pa zato mediji naklonjeni klubu pišu da on praktično dolazi da igra besplatno.

Obamejang je skrenuo pažnju igrama u Sent Etjenu, u čije je redove došao posle teškog početka u Milanu. Posle francuskohg kliuba igrao je za Borusiju Dortmund i Arsenal.

Barsa je ove zime već dovela Traorea, Ferana Toresa, Danija Alveša, a ostala je bez Kutinja i postoje dobri izgledi da ih napusti Dembele.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike