Da li se Vlahović rano radovao?! Još jedan srpski sportista u problemu zbog pravila i korone!?

29.01.2022

09:19

0

Španska Marka nam je unela pometnju

Da li se Vlahović rano radovao?! Još jedan srpski sportista u problemu zbog pravila i korone!?
Tan2022-1-28_12910399_1 - Copyright Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Dušan Vlahović je juče potpisao ugovor sa Juventusom i tako okončao transfer sagu koja je mesecima bila na snazi, kako u inostranim, tako i u domaćim medijima.

Međutim, da li smo se rano radovali?

Španska Marka jutros je objavila tekst u kome prenosi da je moguće da će se Vlahović naći u problemu zbog nepoštovanja rokova izolacije zbog koronavirusa!

- Pitanje Vlahovića izaziva veliku pometnju, ali mi smo mirni. Pravila su jasna: oni koji su vakcinisani sa tri doze moraju da čekaju nedelju dana između prve pozitivne i negativne doze - istakao je Đorđo Garofalo iz centra javnog zdravlja u Firenci, za Rai.

Njegov sada već bivši klub nije obelodanio Dušanovo zdravstveno stanje, ali je iz Firence stigla informacija da je bio pozitivan.

Navodno, Dušan sada može biti kažnjen.

 

 

- Izlazak iz izolacije je kršenje pravila koje ima i krivičnu relevantnost. Naša akcija je obavezna i mi smo mirni, jer smo od dana njegovog odlaska u Torino mi već radi sve što je potrebno. Videćemo kako će se slučaj ispostaviti.

Iz Juventusa su za Vlahovićev ugovor platili oko 75 miliona evra, a jedan od najperspektivnijih napadača sveta juče je stigao u Torino.

Da li će mu priča oko virusa pokvariti slavlje, ostaje nam da pratimo, ali da li je slučajnost da se još jedan srpski sportista nalazi u problemu zbvog koronavirusa, nakon što je Novak Đoković deportovan iz Australije...

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike