Vlahović danas slavi 22. rođendan, a da li znate kako je "proslavio" prvi po dolasku u Partizan

28.01.2022

10:52

0

Žarko Lazetić detaljima o Dušanu oduševio Italijane

Vlahović danas slavi 22. rođendan, a da li znate kako je "proslavio" prvi po dolasku u Partizan
20160320npVlahov4 - Copyright MN Press

Dušan Vlahović je stigao na potpis u Torino. Čekaju se samo još medicinski pregledi i srpski napadač će ponovo biti u crno-belom dresu.

Dok se čeka ozvaničenje saradnje, italijanski mediji sve više se informišu o igraču koji je zaludeo Apenine.

Takođe, Vlahoviću je danas 22. rođendan, koji će, nema sumnje, proslaviti na najbolji mogući način - unosnim potpisom za veliki klub.

Italijani su, u cilju informisanja, kontaktirali i bivšeg pomoćnog trenera Partizana Žarka Lazetića, koji je u vreme kada je Vlahović debitovao za crno-bele bio pomoćnik Ivana Tomića.

- Nikad nisam sumnjao u Vlahovićem potencijal. Znao sam da će zaigrati za slavan klub. Sada je jedan od najboljih napadača na svetu. Sigurno je na nivou Kristijana Ronalda i Erlinga Halanda - kazao je Lazetić.

Prisetio se i kako su se upoznali, na zimskim pripremama, u trenucima kada je Dušan postao najmlađi debitant u klubu iz Humske.

- Imao je samo 16 godina i već tada je bio "čudovište". Anegdota koja ga najbolje opisuje dogodila se baš na njegov rođendan te godine. Slavio je rođendan baš kao danas i igrači su tada imali slobodan dan, ali on me je pozvao i zamolio da trenira i ja sam imao obavezu da mu to omogućim. Organizovali smo šuterski trening i jedan na jedan. To je Dušan Vlahović - otkrio je Lazetić, te istakao da je srpski napadač idealan za Juventus.

- Uvek je bio gladan pobeda i golova, nikad ne odustaje i ubeđen sam da će pomoći Juventusu da osvoji titulu i Ligu šampiona - zaključio je Žarko Lazetić.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike