Vlahović prvi put kao fudbaler Juventusa: Ponos, tradicija, porodica koja nikada ne odustaje!

28.01.2022

22:45

0

Autor: 24sedam

Srpski napadač predstavljen u Torinu

Vlahović prvi put kao fudbaler Juventusa: Ponos, tradicija, porodica koja nikada ne odustaje!
FKN8Je0XsAUKRP6 - Copyright Juventusfc

Nije mali broj evropskih velikana koji su prethodnih meseci pokušavali da dođu do potpisa Dušana Vlahovića. Kada je postalo izvesno da reprezentativac „orlova“ neće nastaviti saradnju sa Fiorentinom, iz dana u dan se povećavala lista najbogatijih klubova na kontinentu koji su koketirali sa jednim od najboljih mladih napadača na svetu, koji je od starta imao jasnu ideju šta želi…

Strpljen-spašen kaže naš narod i upravo je tako Vlahović došao do dresa koji je od starta bio njegov san. Mirno je srpski centarfor čekao da se poklope sve kockice, kako bi na dan 22. rođendana mogao za sebe da kaže da je fudbaler Juventusa.

- Srećan sam što sam ovde, divno je imati ovako poseban rođendan. Ponosan sam što sam deo ovog kluba, borićemo se za važne ciljeve do kraja. Juventus predstavlja ponos, tradiciju, poroducu. Juventus je uvek tu, nikada ne odustaje. Voleo bih da nastavim istim putem i da u klubu budu ponosni. Iznad svakog cilja moraš da staviš tim na prvom mestu, na raspolaganju sam treneru i svojim saigračima. Trudiću se da pomognem koliko mogu - rekao je Vlahović posle potpisa.

Podsetimo (mada zvaničnih podataka nema) transfer je vredan 70 miliona evra, uz dodatnih pet miliona kroz bonuse. Spominje se i godišnja plata od oko sedam miliona po sezoni. To ga ujedno čini i najskupljim srpskim fudbalerom u istoriji.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike