Partizanovo dete vodi Čuku u Evropu! "Brđani" trijumfalno okončali jesen!

15.12.2021

18:04

0

Autor: 24sedam

Izabranici Saše Ilića na svom stadionu savladali kragujevački Radnički

Partizanovo dete vodi Čuku u Evropu! "Brđani" trijumfalno okončali jesen!
20211206mrJovanovic06 - Copyright MN Press

Čukarički je jesenji deo sezone završio pobedom nad Radničkim 1923 rezultatom 2:0 (1:0) i na trećem mestu Linglong Superlige.

Mrežu Kragujevčana koji na poslednjih 12 utakmica ne znaju  za pobedu (dva remija i 10 poraza) načeo je najbolji strelac "Brđana" Đorđe Jovanović svojim 11 pogotkom u sezoni. U 62. minutu Viktor Rogan se ubacio po desnoj strani, prihvatiio loptu pravovremeno proigrao Đorđa Jovanovića koji je efekno završio akciju i doneo vođstvo domaćinu. 

U finišu, još jedna lepa akcija Čukaričkog,  a Stefan Kovač je potvrdio trijumf domaćina. Natrčao je na centaršut Srđana Mijailovića sa desne strane i udacem gavom smestio loptu u mrežu. 

Na početku utakmice gosti su imali dobru priliku, posle centaršuta Tomića sa desne strane, Damjanac je glavom, ali jegolman Petrović zaustavio šut na gol liniji.

U 37. minutu Đorđe Jovanović se atraktivnim potezom oslobodio čuvara i potom šutirao sa 18 metara pored same stative. Dobru priliku imao je Radnički na početku drugog dela, udarac Milanovića glavom u donji desni ugao odbranio je Đorđe Petrović.
 

     
Standings provided by SofaScore LiveScore
 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike