Stanojević prvi put u 2022. godini prozvao crno-bele: Otkazuju se pripreme na Kipru zbog korone, ide se u druge toplije krajeve

12.01.2022

10:05

0

Autor: 24sedam

Fudbaleri Partizana izašli na zaleleđene terene Teleoptika

Stanojević prvi put u 2022. godini prozvao crno-bele: Otkazuju se pripreme na Kipru zbog korone, ide se u druge toplije krajeve
pfc5 - Copyright FK Partizan

Fudbaleri Partizana danas su se u Sportskom centru "Teleoptik" u Zemunu okupili zbog početka priprema za nastavak sezone. Crno-beli će prvi deo priprema odraditi na svojim terenima, a još nije dovoljno jasno gde će se odraditi najvažniji, budući da Kipar zbog svoje COVID situacije nije pravo mesto za rad jedne ekipe. U opticaju je Turska, u kojoj su popunjeni smeštajni kapaciteti, ali i neki drugi topliji krajevi sveta o kojima se još ne govori.

Na startu dobrodošlicu igračima je po tradiciji poželeo prvi čovek kluba:

- Želim da vas zaobiđu povrede i da ovu sezonu za koju mnogo kažu da je najbolja u istoriji završite osvajanjem titule - rekao je predsednik Partizana Milorad Vučelić.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je da pripreme počinju sa najboljom mogućom informacijom o najvećem pojačanju koje je stavilo potpis na ugovor:

FK Partizan
Miloš Jojić i Miloš Vazura

- Trener Stanojević je potpisao novi ugovor za naredne dve sezone do 2024. godine i mislim da je to jedno od najvećih pojačanja koje smo želeli na početku priprema. Mislim da smo ovim potezom prekinuli sve spekulacije da li ostaje ili odlazi. Naravno, odlazak nije bio nijednog trenutka naša tema. Bilo je pitanje samo dana kada će potpisati i to se, eto, desilo danas. Jako smo srećni, jer je Stanojević pre svega veliki navijač Paertizana i nije bilo teško pronaći dogovor s njim - rekao je Vazura.

FK Partizan
Fudbaleri Partizana

Prelazni rok još nije zvanično počeo, ali Vazura priznaje da pregovori sa interesantnim igračima traju. Nije tajna više da je Srđan Mijailović iz Čukaričkog prva želja crno-belih, ali direktor nije želeo da priča o imenima.

Pregovaramo, videćemo, u toku ovog meseca biće novih igrača. Trudićemo se da novajlija bude sa ekipom pre odlaska na pripreme. Ne žurimo nigde, nećemo da pravimo greške, nećemo da plaćamo više nego što je potrebno. To znači da nećemo plaćati više da bi neko bio sa nama 15 dana ranije, tako da ekipu imamo, nije nam ništa hitno da bismo morali da završimo u dva dana. Može da se završi za sedam, možda za 15 dana.  Ništa nije krucijalno, ali biće pojačanja.

Vazura je rekao da su odbijene ponude za neke fudbalere, jer nisu bile odgovarajuće ni klubu, a ni igračima.

- Igrači ne žele da idu iz Partizana. Zadovoljni su ovde, svi žele da osvoje titulu i ne bi sada da menjaju klub. Što se tiče igrača kojima ističu ugovori na leto, mnogi od njih su izrazili želju da ostanu, tako da ni tu ne očekujem probleme - zaključio je Vazura.

BONUS VIDEO:    

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike