Tošić u Zvezdi - poznati detalji i dan odluke

27.12.2020

08:23 >> 08:45

0

Autor: Adam Štulić

Iskusni defanzivac uskoro prelama da li prihvata ponudu crveno-belih

Tošić u Zvezdi - poznati detalji i dan odluke
Copyright MN Press

Slavoljub Srnić i Aksel Bakajoko su predstavljeni na stadionu “Rajko Mitić”, ali pravi poslovi u Ljutice Bogdana u zimskom prelaznom roku se tek očekuju.

Jedan od njih trebalo bi da bude povratak iskusnog defanzivca Duška Tošića, koji je od čelnika crveno-belih dobio određeno vreme da razmotri sve opcije pre nego što da konačan odgovor na ponudu koju ima na stolu.

Pročitajte još

A ona je, prema pisanju “Sportskog žurnala”, vredna oko 400.000 evra po sezoni.

Ipak, nekadašnji reprezentativac Srbije još nije prelomio da li da pojuri još jedan inostrani angažman, posle odličnih ugovora koje je imao u Turskoj i Kini, ili da na najvećem srpskom stadionu završi karijeru, a “Žurnal” navodi da bi konačnu odluku, ujedno i odgovor Zvezdi, trebalo da donese do Božića.

Isti list navodi i da će srpski šampion, ukoliko tokom zimskog prelaznog roka proda Milana Pavkova, potražiti još jedno rešenje u napadačkoj liniji tima.

Podsetimo, crveno-beli su se već rastali s Ričmondom Boaćijem, Falćinelijev ugovor od Bolonje bi trebalo da bude otkupljen, a eventualni novi centarfor će biti potpuno drugačijih karakteristika od Italijana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike