Užas! Fudbaler sitija pretučen, pa opljačkan: Portugalac objavio slike, baš su ga izudarali i to u njegovoj kući! (FOTO)

31.12.2021

08:04

0

Autor: 24sedam

Oglasio se i klub u kojem izražava podršku

Užas! Fudbaler sitija pretučen, pa opljačkan: Portugalac objavio slike, baš su ga izudarali i to u njegovoj kući! (FOTO)
Tan2021-12-26_174716446_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Scott Heppell

Ovi božićni praznici neće ostati u lepom sećanju Žoau Kanselu. Kako je saopštio na Instagram profilu, fudbaler Mančester sitija je pretučen, a kasnije i opljačkan i to u svojoj kući. Razbojnici su odneli nakit i ostale dragocenosti, a Portugalca povredili.

- Nažalost, danas sam napadnut od strane četvorice kukavica koji su me povredili i pokušali da povrede moju porodicu. Kada im se suprotstavite ovo se desi - napisao je Kanselo, uz fotografiju.

Dodao je i još pokoji detalj.

- Uspeli su da uzmu sav moj nakit i da me ostave u ovakvom stanju. Ne znam uopšte kakvi su to ljudi. Najvažnije za mene u ovom času je da smo svi, i ja i moja porodica, u redu. Posle toliko prepreka u životu, ovo je još jedna koju ću prevazići, snažno kao i uvek.

Oglasio se i klub sa "Etihada".

- Šokirani smo vešću da su Žoao Kanselo i njegova porodica bili žrtve pljačke u njihovom domu. Žoao i porodica imaju podrška kluba i pomagaće policiji u istrazi - navedeno je u kraćem saopštenju Sitija.

Portugalski defanzivac (27) je u Siti došao pre dve godine iz Juventusa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike