Zvezda se pojačava u Primeri? Stiže ofanzivni desni bek, crveno-belima treba balans

28.12.2021

17:13

0

Crveno-beli su navodno blizu dogovora sa još jednim Italijanom

Zvezda se pojačava u Primeri? Stiže ofanzivni desni bek, crveno-belima treba balans
profimedia-0646515853 - Copyright Profimedia

Crvena zvezda želi da se pojača iz Primere. Sportski sektor šampiona Srbije navodno je zainteresovan za desnog beka Valensije Kristijana Pičinija (29)! 

Zvezda i dalje prati desnog beka Vitorije Gimaraeš, Falajea Sakoa, ali je Pičini realnija opcija, piše Mozzartsport, pozivajući se na svoje izvore.

Italijanu ugovor sa Valensijom ističe na leto, tako da Zvezda hoće da ga u januaru dovede na pozajmicu, a onda na leto da ga potpiše kao punopravnog člana. Pičini je pre nekoliko godina bio tražena roba na marketu, o čemu govori i činjenica da su ga "slepi miševi" 2018. platili osam miliona evra kad su ga dovodili iz Sportinga.

Na Mestalji je u prvoj sezoni zabeležio 37 nastupa, uglavnom kao starter, ali je u avgustu 2019. pretrpeo tešku povredu kolena, koja ga je potpuno izbacila iz ritma. Usledila je operacija i pauza do kraja godine. Posle toga je imao još jednu operaciju kolena, maja 2020. Septembra iste godine je pozajmljen Atalanti, gde je i dalje osećao posledice povrede, pa ga je Valensija vratila u januaru.

U finišu prošle sezone zabeležio tri nastupa.

Ove sezone je dočekao svoju šansu, ali tek u poslednjih nekoliko mečeva, kada se povredio Dimitri Fulkije. Ipak, deluje da Italijan neće dobiti mnogo prostora kod Hosea Bordalasa, pa će kroz nekoliko dana biti u prilici da uđe u otvorene pregovore sa drugim klubovima, među kojima se ističe Crvena zvezda.

Stručni štab crveno-belih napravio je plan priprema, u sklopu čega je nedavno analizirao igru i zaključio da više od pola akcija ekipe ide preko leve strane, gde operiše Milan Rodić, ispred koga se dopunjuju Mirko Ivanić i Aleksandar Katai.

Zato žele da naprave balans na suprotnoj strani, a Pičini je prilično ofanzivan bek.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike