Zvezda slavi 30 godina od evropske i svetske titule! Crveno-beli dobili posebnu čast

27.12.2021

13:45

0

Autor: 24sedam

Događaju prisustvovali Mijailović i Đorđević

Zvezda slavi 30 godina od evropske i svetske titule! Crveno-beli dobili posebnu čast
540x_markice - Copyright FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je dobila i seriju poštanskih markica, a promociji su prisustvovali predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović i v.d. direktora Pošte Srbije, Zoran Đorđević.

Markice su posebno dizajnirane sa više simbola na kojima su trofeji svetskog i evropskog prvaka, aktuelni fudbaleri, tribine i atmosfera sa stadiona “Rajko Mitić”, kao i grb Crvene zvezde. Umetnička realizacija je delo Jakše Vlahovića, kreatora maraka i vrednosnica Pošte Srbije.

- Izuzetno je važno da se i na ovakav način obeleži fudbalski klub Crvena zvezda. U godini smo jublijela, 30 godina od svetskog i evropskog šampionskog pehara. Pridajemo veliku važnost promotivnoj ulozi koju pošta ima, jer na ovaj način u mnoge domove će stići koverta na kojoj će biti stavljena marka Zvezde. Verujem da će kolekcionari imati pravi izbor i da će se podsećati na veliki klupski uspeh.

Crvena zveda postoji već 75, a Pošta Srbije 180 godina tako da će to biti inspiracija za nove generacije da upravo na ovaj način pristupe bavljenju sportom i da teže uspesima koje je naš klub postigao. Postignut je dogovor da je svako u mogućnosti, usput obavljajući druge poslove, da upravo u Pošti Srbije postane deo Crvene zvezde. Nadam se i očekujemo da ćemo uspeti da dosegnemo željenu i projektovanu brojku čalanova, koji će povećati ulogu u daljem radu Crvene zvede - rekao je Mijailović, dok je Đorđević istakao značaj ove akcije, kao i koliko je Zvezda veliki klub.

- Prvenstveno Pošta Srbije sa ovim činom, izdavanjem Zvezdine marke, učinila nešto čime će ispisati budućnosti. Kolektiv fudbalskogi kluba Crvena zvezda, koji je zaslužan za sve ovo, bi trebalo da dobije svoje mesto, kao i da nove generacije znaju šta je to Zvezda učinila u prošlosti.

Duboko sam uveren da je to dodatan motiv da klub nastavi tamo gde je i sada, da postane ponovo prvak Evrope. Upravo sa tom željom danas i pokazujemo ovo prigodno izdanje markica. Kao velikom zvezdašu i direktoru Pošte Srbije, bila mi je izuzetna čast što sam deo ovog događaja. Želim Crvenoj zvezdi isto što i Pošti Srbije, da bude lider i najbolja. Deo dogovora koji je postignut ranije jeste da svi koji žele da postanu članovi Crvene zvezde to urade veoma lako u tri koraka, a biti deo Zvezde je nešto posebno - kazao je Đorđević.

Podsećanja radi, svi navijači Crvene zvezde mogu se učlaniti u klub u Glavnoj pošti Srbije, u Beogradu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike