Kanga završava karijeru u Zvezdi? Priča je već u toku, Srbija je njegova kuća

27.12.2021

14:04

0

Autor: 24sedam

Gabonac je sada i državljanin Srbije

Kanga završava karijeru u Zvezdi? Priča je već u toku, Srbija je njegova kuća
20211125ivZvezdaLudogorec32 - Copyright MN Press

Gelor Kanga je i zvanično postao državljanin Srbije. Fudbaler Crvene zvezde sada ima pasoše i Gabona i naše države. Posle dobijanja "papira", omaleni vezista crveno-belih se i pohvalio.

- Malo je potrajalo, bio sam ovde, pa sam otišao, pa sam ponovo došao. Jako sam zadovoljan što sam dobio pasoš, jer kada imate evropski pasoš to menja mnogo stvari. Ovde sam da se zahvalim ljudima koji su se borili za mene i omogućili mi da dobijem srpski pasoš. Osećam se lepo ovde, od kako sam došao, ne osećam se kao stranac, ljudi me vole.

Ovo je moj drugi grad. Videćemo šta će se desiti, da li ću moći da živim ovde ceo život. Ovde se osećam dobro, ovo je moja zemlja i sada imam obavezu da učinim puno stvari - kazao je Kanga i dodao da su pregovori u toku i da ne bi imao ništa protiv da završi karijeru u Ljutice Bogdana.

- To je u planu, pričaćemo malo o tome sa predsednikom, priča je već u toku. Zašto da ne, voleo bih da ovde završim karijeru. Ovde se lepo osećam, ovo je moja kuća. Mogao bih ovde da završim karijeru, zašto da ne.

Na kraju, obratio se i na srpskom jeziku.

- Hvala puno, Zvezdo, hvala puno - zaključio je Gabonac.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike