Ovo još nije zabeleženo! Nekadašnjeg igrača Liverpula sud proglasio krivim što se ne pridržava obećanja

25.12.2021

11:41

0

Autor: 24sedam

Danijel Staridž suočio sesa američkim reperom u neobičnom sudskom sporu

Ovo još nije zabeleženo! Nekadašnjeg igrača Liverpula sud proglasio krivim što se ne pridržava obećanja
Sturridge - Copyright mnpress

Bivši napadač Liverpula Daniel Staridž izgubio je jedinstven sudski slučaj čak i za takvu sudsku praksu kakvu imaju Sjedinjene Američke Države.

On je dobio nalog od suda da isplati 30.000 dolara izvesnom reperu Fosteru Vašingtonu, jer je to bila nagrada za pronalaženje psa koju je obećao i odbijao je da plati.

Slučaj se dogodio 2019. godine, kada je prilikom pljačke Staridžove kuće pobegao njegov kućni ljubimac. Kako posle tog nemilog događaja nikako nije mogao da pronađe svog patuljastog špica, fudbaler je objavio oglas obećavši nagradu za nalazača njegovog psa.

- Želim svog psa nazad, platiću koliko god treba. Šta god, bez obzira na cenu - pisao je Staridž.

Ova potraga završila se srećno za njegovog vlasnika i psa, ali ne i za repera koji sebe zove "Killa Fame", koji nije dobio obećani novac iz oglasa. Zbog toga je Vašington prvo probao sa pritiskom preko društvenih mreža, a kada ni to nije urodilo plodom pokrenuo je proces.

Epilog suđenja  u Los Anđelesu je konačno objavljen: Staridž je dužan da plati 30.000 dolara i 85 dolara drugih troškova. Važno je istaći da su na društvenim mrežama kružile spekulacije o umešanosti repera u pljačku Staridžove kuće, pa je i to možda bio jedan od razloga što mu nije želeo da isplati obećanu nagradu.

Danijel Staridž (32) sada živi u Australiji, gde igra za Pert.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike