Zvezdaš Đorić uz Bjekovića na izborima u FSS, a protiv Novice Tončeva i grupe oko njega

25.12.2021

06:12

0

Autor: 24sedam

Bivši selektor se izjasnio u korist svog velikog rivala protiv kojeg je igrao i kao aktivni fudbaler i kao trener

Zvezdaš Đorić uz Bjekovića na izborima u FSS, a protiv Novice Tončeva i grupe oko njega
đorić - Copyright MN Press

Izbori za čelne funkcije u Fudbalskom savezu Srbije održaće se u februaru i među fudbalskim ljudima već je počelo raslojavanje ko je za koga. Za Milovana Đorića nema dileme oko kandidata za predsedničku poziciju - najbolji je Nenad Bjeković!

- FIFA nalaže da ne treba biti političar. Nenada Bjekovića znam dobro. Igrali smo jedan protiv drugoga kada je on bio u Proleteru, ja u Slobodi. Kasnije kada je bio u Partizanu, ja u Crvenoj zvezdi. On je neokaljana ličnost, bez afere kao igrač, trener ili funkcioner. Nemam nikakvo prijateljstvo s njim, uvek smo bili rivali, ali o Bjekoviću mogu reći samo sve najbolje - rekao je Đorić za Žurnal.

MN Press
 

Nekadašnji selektor i direktor Trenerske škole FSS kaže da mu je interesantna grupa koja je sebe videla na čelu nacionalne kuće.

-  Posle velikog uspeha reprezentacije, skupština FSS 29. novembra je pokazala najveće nejedinstvo od kako postoji. Jedna grupa pored prisutnih gostiju iz FIFA i UEFA drznula se da preuzme vlast. Glasanje 32:26 pokazalo je da je ta grupa bila organizovana. Ja te ljudi i ne poznajem, ali je tu nefudbalsku grupu glasanjem pobedila fudbalska.Bilo je očigledno da iza svega stoji Novica Tončev. Ne znam kakav je političar, to stvarno ne mogu da procenim, ali kada bi on došao na mesto predsednika FSS to bi bio poraz fudbala - zaključio je Đorić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike