Ni Mundijal nije uneo mir u srpski fudbal! FSS suspendovao Novicu Tončeva!

02.12.2021

23:07

0

Biće burno uoči izbora za prvog čoveka srpskog fudbala

Ni Mundijal nije uneo mir u srpski fudbal! FSS suspendovao Novicu Tončeva!
20211017mmToncev01 - Copyright MN Press

Umesto da plasman „orlova“ na Mundijal konačno srpski fudbal uvede u mirne vode, „ratovi“ klanova oko FSS ne prestaju. Najnoviji potres, bez ikakve dileme, izazvaće suspenzija člana Izvršnog odbora FSS Novice Tončeva i njegovog sina Stanislava!

„Sportski žurnal“ piše da su Disciplinci FSS ovakvu odluku doneli po prijavi Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije, na osnovu izjava arbitara sa utakmice Radnik - TSC (2:1) zbog neovlašćenog ulaska u sudijsku svlačionicu tokom poluvremena tog meča.

Odluka komisije, u sastavu Ivan Nikolić, Zoran Janković, Danilo Đaković i Aleksandar Grdinić, znači da predsednik Regiona Istočne Srbije i član Izvršnog odbora FSS, i njegov sin koji je na čelu Radnika, ne mogu da obavljaju bilo koju funkciju i aktivnosti u fudbalu sve do donošenja konačne odluke!

Ono što će, svakako, tenzije oko FSS podići do maksimuma jeste podatak da suspenzija može da traje najduže dva meseca, a ukoliko čekanje bude maksimalno, prema pisanju „Žurnala“, Novica i Stanislav Tončev neće moći da učestvuju u predstojećim izbornim procesima u srpskoj kući fudbala, od kojih će najznačajniji biti oni za predsednika FSS. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike