Zvezdi stiže napadač, nije mogao da dočeka da obuče dres! Biće golova, biće slavlja (FOTO)

24.12.2021

10:33

0

Autor: 24sedam

Novo lice je na Marakani, golgeter od koga se očekuju čuda

Zvezdi stiže napadač, nije mogao da dočeka da obuče dres! Biće golova, biće slavlja (FOTO)
Copyright MN Press

Dok fudbaleri pune baterije u zasluženoj pauzi, navijači već razmišljaju o nastavku sezone. I željno je iščekuju.

Posebno oni kojima je Crvena zvezda pri srcu. U klub iz Ljutice Bogdana stiže čudo od napadača Ohi Omoižuanfo, momak koji nemilosrdno trese protivničke mreže.

- Već su učinili da se osećam iskreno dobrodošlim. Baš se radujem što ću da igram i postižem golove za takve navijače. Već sam znao koliko je velika Crvena zvezda i pre potpisa. Kad su me kontaktirali, bez i najmanje sumnje, bez ijednog pitanja, rekao sam samo, da - rekao je nedavno Ohi, a sada je pokazao da stvarno ne može da dočeka da zaigra za crveno-bele.

Zbog toga je tražio da dobije dres, da bi video kako mu stoje klupske boje narednog kluba u karijeri. Tražio i dobio, pa uz osmeh pozirao, što je Zvezda odmah podelila na društvenim mrežama.

 

 

- O, zdravo, Ohi (na engleskom se piše "O, hi, Ohi") - ispratili su crveno-beli fotografiju novog člana zanimljivom igrom reči.

Ohi je ove sezone u dresu norveškog Moldea odigrao 41 utakmicu i postigao 31 gol, a u prvenstvu je bio posebno raspoložen jer je na 29 utakmica čak 27 puta tresao protivničke mreže.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike