Na Marakanu stiže norveška gol mašina: Ohi je kralj strelaca, precizniji od napadačkog tria!

12.12.2021

18:54

0

Napadač Moldea završio sezonu kao prvi strelac lige sa 27 golova

Na Marakanu stiže norveška gol mašina: Ohi je kralj strelaca, precizniji od napadačkog tria!
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde obezebdili su evropsko proleće, te sada rade na pojačanjima, ne bi li u Ligi Evrope zabeležili što bolji rezultat.

Gotovo perfektnu jesen imali su igrači Dejana Stankovića, a gotovo podjednako uspešnu imao je i novi napadač kluba iz Ljutice Bogdana, Ohi Entoni Kvoeme Omoižuanfo, ili samo Ohi.

Kao što je poznato, ovaj napadač stiže uskoro na Marakanu, njegov transfer je dogovoren još ranije i samo se čeka trenutak kada će stići u Beograd, a crveno-beli ga sa nestrpljenjem čekaju, obzirom da je Zvezdi potreban ubojiti špic.

Ohi je u tek okončanom šampionatu Norveške postigao 27 golova, jedan više od Olsena iz Lilestrema, ovaj poslednji u nedelju u pobedi Moldea protiv Haugesunda 2:1. Ohi je u tom meču zabeležio i asistenciju.

Nažalost po drugoplasirani Molde, titula je na kraju otišla u ruke Bodo/Glimta koji je šampionat završio sa tri boda više.

Koliko je Norvežanin potreban na Marakani govori i podatak da je ovaj golgeter postigao više pogodaka nego čitav napad Zvezde u svim takmičenjima, tu mislimo na trio Pavkov, Dioni, Živković. Zbirno, oni su sabrali ukupno 11 ove sezone.

Rišairo je dao jedan u Kup meču, Dioni jedan u ligi, dva u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a Pavkov pet u ligi i dva u Ligi Evrope.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike