Nemanja zbog problema sa vizom propušta turnir: KennyS uskače umesto Nexe

24.11.2021

11:42

0

Dok ne budu rešeni problemi jedan od najpoznatijih CS:GO igrača biće u akciji

Nemanja zbog problema sa vizom propušta turnir: KennyS uskače umesto Nexe
dreamhack - Copyright rur.rs/dreamhack

Jedan od najpoznatijih CS:GO igrača svih vremena, Keni "KennyS" Šrub, vraća se u akciju, pošto će zameniti Nemanju "nexa" Isakovića, koji zbog problema sa vizom neće moći da otputuje sa ekipom.

KennyS se nalazi na klupi još od marta ove godine, kada je G2 odlučio da vrati Sedrika "Jackz" Džuga u prvu postavu. Francuz se od tada aktivno posvetio strimovanju na Twtichu, gde je u poslednjih nekoliko meseci čak više igrao Valorant nego CS:GO.

- Nexa trenutno ima problema sa vizom, zbog čega je limitiran sa putovanjima po Evropi. Nismo sigurni da će moći da se takmiči na IEM Winteru turniru, zbog čega smo uzbuđeni što možemo da pružimo dobrodošlicu Kennys-u, koji će ponovo biti naši AWP igrač. Nexa će se vratiti u tim čim budu rešeni svi problemi - izjavila je organizacija.

 

 

Ovo će nažalost biti veliki udarac za G2, koji je tokom Majora pokazao odličnu formu. Iako se svi dobro sećamo ko je Kenny i šta on sve ume, daleko je od svoje prepoznatljive forme, zbog čega je teško očekivati da bi G2 mogao da napravi dobar rezultat.

IEM Winter počinje 2. decembra, a G2 će se u prvom kolu sastati sa kineskom ekipom Tyloo.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike