Luka ”emi” Vuković potpisuje za G2 Esports? Tako bi se ponovo ujedinio sa svojim nekadašnjim saigračima

19.11.2021

09:13

0

maLeK je definitivno "bivši"

Luka ”emi” Vuković potpisuje za G2 Esports? Tako bi se ponovo ujedinio sa svojim nekadašnjim saigračima
emi-csgo - Copyright rur/emi

Damien "maLeK" Marsel napustio je trenersku poziciju G2 Esportsa, a kako navodi 1pv.fr, kao glavna želja organizacije pominje se doskorašnji član FPX-a, Luka "emi" Vuković!

Iako su pre samo deset dana igrali finale jednog CS:GO Majora, G2 Esports je spreman da napravi nove promene u svom CS:GO sastavu, kako bi konačno mogli da naprave taj korak napred.

Zbog toga je organizacija donela odluku da se rastane sa Malekom, koji je potvrdio da je ova odluka doneta nekoliko nedelja pre početka Majora.

Malek je za G2 potpisao pre 3 godine i za to vreme su uspeli da ostvare nekoliko sjajnih rezultata, kao i da se domognu prvog mesta na svetskoj rang listi, ali im ipak nedostaju trofeji. Kada igrate za organizaciju kao što je G2, neophodno je da uvek budete na samom vrhu, zbog čega možemo da razumemo zašto su se odlučili za ovakvu odluku.

 

 

Ono što čini ovu vest posebno zanimljivom, jeste informacija, da bi baš Luka ”emi” Vuković mogao da postane novi trener ekipe, što znači da be se ponovo ujedinio sa starim saigračima, Nexom, Nikom i Hunterom.

To čak i nije kraj spekulacijama, pošto se priča o tome da će želeti da promene jednog ili dva igrača. Za sada ipak ništa nije zvanično, ali verujem da ćemo uskoro znati mnogo više!

Da li verujete da bi Emi mogao da bude veliko pojačanje za G2?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike