Zima, zima, e pa šta je: Sneg u Talinu dočekao Partizan, Miletić očekuje ofanzivnu Floru

24.11.2021

11:18

0

Autor: 24sedam

Crno-beli stigli u Estoniju pred duel Lige konferencija sa idejom da pobedom osiguraju evropsko proleće

Zima, zima, e pa šta je: Sneg u Talinu dočekao Partizan, Miletić očekuje ofanzivnu Floru
pfc6 - Copyright FK Partizan

Fudbaleri Partizana otputovali su u Estoniju na utakmicu 5. kola Lige konferencija sa domaćom Florom.

Crno-bele je u Talinu dočekao sneg, ali to ne menja planoive ad se u četvrtak od 16. 30 na "Le kok" stadion istrči u pobedničkom ritmu.

- Idemo na pobedu kojom bismo matematički obezbedili proleće u Evropi - rekao je defanzivac Partizana Nemanja Miletić za klupsku televiziju, pa dodao:

 

 

- Iako je u Estoniji pao sneg neće biti problema jer je teren na FLorinom stadionu odlično pripremljen. Očekujem da će Flora biti ofanzivnija nego u Beogradu, u tim se vraća najbolji strelac Raubo Sapinen. Moramo biti oprezni i ozbiljni od prvog minuta ako želimo pobedu.

Vezni igrač Danilo Pantić slaže se da će utakmica sa Florom biti veoma teška i zahtevna.

- U Beogradu je bio posebno fizički zahtevan meč, a mi smo došli do pobede na individualni kvalitet. Očekujem da će Flora biti izuzetno motivisana pred svojim navijačima i da će pokušati da dođu do dobrog rezultata. Snaga estonskog tima je u kolektivu, nijedan igrač se posebno ne ističe!

MN Press
 

Od napadača Rikarda Gomeša očekuje se da nastavi golgetersku seriju.

- Flora će se sigurno dobro pripremiti za ovaj meč jer imaju iskustvo iz Beograda, a ujedno im je pobeda u njihovom šampionatu dala vetar u leđa. Mi mirno, bez euforije i skoncentrisano, ulazimo u meč. To su pravila za sve utakmice, da nema panike, da ispoštujemo želje i ideje šefa i stručnog štaba. Igraćemo našu igru i potruditi se da se u Beograd vratimo kao pobednici. Naravno, kakva će biti igra, zavisi i od toga kako igra protivnik, kako mi uđemo u utakmicu i koliko nam protivnik dozvoli. Dakle, hrabro i skoncentrisano na Floru! Imamo nekih kadrovskih problema, ali ćemo dati sve od sebe!

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike