Glasine: Valve već godinama radi na borilačkoj igri!

01.07.2024

23:17

0

Heavy vs. Freeman?

Glasine: Valve već godinama radi na borilačkoj igri!
Ilustracija - Copyright RUR/dream_code

Insajder ”Maksim "Gabe Follower" Poletajev podelio je informacije o najnovijem Valve projektu koji je navodno već nekoliko godina u razvoju. Rekao je da se radi o borilačkoj igri, ali nije otkrio nikakve konkretne detalje, prenosi RUR.

- Ne mogu mnogo da podelim trenutno (jer ne znam više), ali Valve je radio na "borilačkoj igri" poslednjih nekoliko godina, i nemam pojma da li je otkazana ili ne.

 

 

Odmah je dodao:

- Valveov krosover sličan Smešu koji uključuje više univerzuma zvuči kul, pretpostavljam.

("Smeš" (Smash) se ovde odnosi na popularnu Nintendo igru Super Smash Bros.)

Gabe Follower je insajder i dataminer koji se primarno fokusira na Counter-Strike, ali se povremeno bavi i drugim Valve naslovima – nedavno je otkrio detalje o novoj timskoj pucačini Deadlock. Može se reći da je Gabe Follower relativno pouzdan, ali je ova borilačka igra trenutno potpuna misterija.

Ovaj naslov bi bio prvenac za Gejba i kompaniju kada su tabačine u pitanju, ali crossover njihovih drugih igara definitivno zvuči interesantno. Potencijalno bismo mogli da igramo kao Gordon Freeman, Chell, Pudge, Rochelle ili Spy. Riot Games, jedan od njihovih najvećih konkurenata, trenutno radi na svojoj prvoj fighting igri, 2XKO, koja bi trebalo da izađe 2025. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RUR

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike