Bombastične glasine: Falconsi hoće da dovedu Nika i m0NESY-a za ogromne pare!

26.06.2024

00:44

0

Glasine u koje je teško poverovati, ali kakav bi ovo bio posao Falconsa!

Bombastične glasine: Falconsi hoće da dovedu Nika i m0NESY-a za ogromne pare!
Ilustracija - Copyright RUR/Eric Ananmalay/ESL

Prema nezvaničnim informacijama, saudijska esports organizacija Falcons izrazila je interesovanje za otkup Nikole "NiKo" Kovača i Ilije "m0NESY" Osipova iz G2. Ovu vest preneo je insajder, strimer i vlasnik GenOne tima, Sebastien "KRL" Perez!

KRL je naveo da je uprava Falcons-a ponudila Kovaču ogromnu platu – oko 85.000 evra mesečno. Očekuje se da NiKo i m0NESY zamene Marca "Snappi" Pfeiffera i Alvara "SunPayus" Garciu. Podsećamo da je Falcons prošle jeseni već pokušao da otkupi dvojac iz G2.

Ranije su insajderi Vlad "harumi" Radvilovič i Aleksej "OverDrive" Birukov izvestili da saudijski klub aktivno traži opcije za jačanje sastava, dok bi Peter "dupreeh" Rasmussen mogao preuzeti ulogu novog IGL-a tima. Organizacija se još uvek nije zvanično oglasila povodom ovih informacija.

Nedavno je Falcons učestvovao na ESL Challenger Jönköping 2024 LAN turniru u Švedskoj, gde su zauzeli drugo mesto i osigurali kartu za ESL Pro League Season 20, koji će se održati u septembru.

Ako bi neko na svetu mogao da plati obeštećenje za ovaj tandem, onda bi to sigurno bili Falconsi. Ipak, G2 nije mala organizacija i sigurno smo da će dati sve od sebe da zadrže svoja dva najbolja igrača, kao što su jednom već uspeli. Zbog toga, RUR piše da će ovo ostati samo glasine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RUR

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike