Team Falcons razbio BetBoom, osvaja DreamLeague Season 22!

12.03.2024

00:44

0

Pobednički tim ima garantovan plasman na buduće ESL događaje

Team Falcons razbio BetBoom, osvaja DreamLeague Season 22!
Šampioni - Copyright printscreen/rur.rs

Nadali smo se uzbudljivijem finalu!

Team Falcons Dota 2 sastav je 10. marta pobedio BetBoom Team sa rezultatom 3:0, osvojivši titulu na DreamLeague Season 22. ATF i ekipa su osvojili novčanu nagradu od 300 hiljada dolara i 4200 ETP poena, što im garantuje plasman za buduće ESL događaje, uključujući ESL One Birmingham 2024.

Falconsi i BetBoom su tokom čitavog turnira bili jedan korak ispred svih ostalih ekipa. Falconsi su savladali BetBoom u upper bracket finalu, ali su Rusi dobili šansu za revanš nakon trijumfa nad Xtreme Gamingom. Ova dva tima smo definitivno očekivali u velikoj završnici.

 

 

Nadali smo se napetom B05 meču sa dužim partijama, ali se ipak ispostavilo da su Falconsi na potpuno drugom nivou. Sa 3-0 rezultatom, uzeli su svoju 23. uzastopnu pobedu i time odbranili titulu najjače Dota 2 ekipe na svetu. Ako ovako nastave, potencijalno ćemo dobiti novo rivalstvo kakvo smo prošle godine videli sa Gaimin Gladiatorsima i Liquidom. Svoj poslednji poraz su zabeležili na BetBoom Dacha Dubai 2024 protiv Team Liquida.

BetBoom i Falconsi će se sledeći put susresti na Elite League turniru koji počinje 31. marta. Nakon toga nam sledi ESL One Birmingham 2024, a potom i DreamLeague Season 23.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike