Nova drama sa Dota 2 scene! MinD_ContRoL izbačen iz Tundre usred turnira!

27.02.2024

19:19

0

Ekipi se pridružio pre samo mesec dana

Nova drama sa Dota 2 scene! MinD_ContRoL izbačen iz Tundre usred turnira!
Ivan "MinD_ContRoL" Ivanov - Copyright pritnscreen/rur.rs

TI šampion Ivan "MinD_ContRoL" Ivanov, jedan od najuspešnijih offlanera u istoriji, izbačen je iz njegove nove ekipe, Tundra Esports, i to samo nekoliko minuta pre početka njihovog meča protiv Shopify Rebellion-a na DreamLeague Season 22. Zamenio ga je bivši NAVI igrač Vladislav "laise" Lais.

 

 

MinD_ContRoL se pridružio Tundri pre samo mesec dana, zbog čega je ovaj potez šokirao zajednicu, posebno zbog tajminga. Međutim, detaljno objašnjenje situacije smo imali priliku da čujemo od MinD_ContRoL-a lično.

- Bilo je predviđeno da budem kapiten, ali je Pure posle nekog vremena preuzeo ovu ulogu. Sa ovime sam se brzo pomirio i situacija je i dalje bila koliko-toliko okej. Potom je organizacija dovela Moonmeandera koji se ekipi pridružio kao trener, iako sam se protivio ovoj odluci. Na kraju je došao i zai koji je krenuo da se meša u celu priču, što mi takođe nije odgovaralo. U timu je izbio pravi haos jer više nije bilo jasnog vođe. Dao sam im ultimatum ali je Tundra na kraju izabrala zai-a - rekao je MinD_ContRoL tokom Gorgc-ovog strima.

 

 

MinD_ContRoL se definitivno nije snašao u Tundri, i deluje nam kao da je ”sam sebe izbacio iz tima”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike