Fudbaleru Arsenala uklonjen VAC Ban

31.01.2024

23:48

0

Autor: 24sedam

Na ovom nalogu poseduje inventar vredan oko 40.000 dolara

Fudbaleru Arsenala uklonjen VAC Ban
Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Prošle nedelje smo pisali o tome kako je fudbaler Arsenala Gabriel Žezus dobio VAC ban na svom Steam profilu, a nakon sinoćne utakmice sa Notingem Forestom, Brazilac nas je obavestio da je taj ban uklonjen!

Prošlo je skoro deset dana otkako je Gabriel dobio zabranu igranja Counter Strajk dvojke, ali sada će konačno moći da se vrati na server. Prema njegovoj objavi od sinoć na Twitteru, možemo zaključiti da se tome radovao podjednako kao i pobedi njegovog tima u kojoj je bio strelac prvog gola, pre nego što je asistirao Saki za vodstvo od 2:0.

- Dan utakmice, gol i tri boda. Da dodam, momci iz @CounterStrike su pregledali moj profil i uklonili ban. Veliki dan - napisao je Žezus.

Ovo samo još jednom pokazuje da Valve nije bio spreman za novi Counter Strike, pošto je očigledno da njihov VAC Anti-Cheat sistem ne funkcioniše. Ne samo da je igra ispunjena varalicama, koji prolaze ne kažnjeno, već i igrači koji ništa nisu skrivili, bivaju kažnjeni.

Što se Gabriela Žezusa tiče, sigurni smo da je prezadovoljan što je problem rešen i uklonjen VAC, posebno što na ovom nalogu poseduje inventar vredan oko 40.000 dolara, uključujući retke skinove kao što su AWP Dragon Lore i AK-47 Wild Lotus.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike