Najavljena nova ePremier liga za EA Sports FC 24

20.10.2023

13:57

0

Novi ”EA Sports FC esports ekosistem” je podeljen na FC Pro lige, uključujući ePremier ligu i slična takmičenja za nacionalne fudbalske lige, kao i FC Pro Open, sistem otvorenih kvalifikacija

Najavljena nova ePremier liga za EA Sports FC 24
EA Sports / Premier League - Copyright EA Sports / Premier League

Lids junajted igrači Ole ‘Ollelito’ Arbin i Tom Stouks su osvojili prošlogodišnju ePremier ligu.

EA Sports je najavio šestu sezonu ePremier lige, esports takmičenja u kome učestvuju klubovi iz, pogodili ste, klasične Premijer lige. Ovo je prvo izdanje lige otkako je EA raskinula saradnju sa FIFOM i preimenovala čuveni serijal u EA Sports FC.

Kao i prethodnih godina, nagradni fond lige će iznositi 100.000 funti. Pored toga, turnir će najboljim igračima dodeliti za sada nepoznat broj mesta u UEFA eChampions ligi i FC Pro World Championships.

”Jako smo uzbuđeni i jedva čekamo šestu sezonu ePremier lige. Drago nam je što će naši fanovi ponovo imati priliku da navijaju za svoje omiljene klubove iz Premijer lige na ovakvom elitnom esports turniru”, izjavio je operativni direktor Premijer lige, Vil Bras.

Ova najava nam stiže oko mesec dana nakon što je EA predstavio svoj esports plan za EA Sports FC. Novi ”EA Sports FC esports ekosistem” je podeljen na FC Pro lige, uključujući ePremier ligu i slična takmičenja za nacionalne fudbalske lige, kao i FC Pro Open, sistem otvorenih kvalifikacija.

EA Sports FC 24 je izašao 29. novembra, i iako je EA debelo nahajpovao igru i proglasio je ”novim početkom”, nije preterano impresionirao fanove.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike