CS2 smoke postaje ”providan” na NVIDIA grafičkama

25.12.2023

17:27

0

CS2 je od izlaska imao probleme sa određenim funkcijama drajvera za grafičke kartice

CS2 smoke postaje ”providan” na NVIDIA grafičkama
Copyright Valve

Counter-Strike 2 igrači su otkrili novi način da uključe wallhack u igri putem opcija u NVIDIA drajverima, konkretno podešavanjem GeForce Experience filtera. Ako podesite ovu opciju na specifičan način, moći ćete da vidite obrise igrača kroz aktivne smokove, piše portal "Rur".

CS2 je od izlaska imao probleme sa određenim funkcijama drajvera za grafičke kartice. AMD-ova Anti-Lag+ tehnologija je morala da bude potpuno uklonjena iz Adrenalin drajvera, jer su igrači dobijali nezaslužene VAC banove. Iako NVIDIA Reflex nije imao sličnih ”nuspojava”, nedavno se pojavio problem sa GeForce Experience drajverima. Naime, podešavanjem njihovih color filtera, igrači postaju vidljivi iza smoka, a najgori deo cele priče je to da Valve Anti-Cheat ovo ne detektuje, niti tretira kao cheat.

Da biste koristili ovaj cheat, imajte na umu da u launch options za CS2 prvo morate da ukucate ”-allow_third_party_software”, što vam može smanjiti Trust Factor. Sa manjim faktorom poverenja, veće su šanse da će vam u partije zapasti ”sumnjivi igrači”.

Nadamo se da će Valve što pre ispraviti ovaj exploit.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike