Na’Vi doveo W0nderfula kao zamenu za S1mple-a

01.11.2023

16:43

0

Autor: 24sedam

Da li će W0nderful biti dostojna zamena?

Na’Vi doveo W0nderfula kao zamenu za S1mple-a
Copyright Na'VI

Bivši Sprout AWPer Igor ”W0nderful” Ždanov je zvanično potpisao za Na’Vi Counter-Strike sastav, i time zauzeo mesto dugogodišnjeg člana S1mple-a, koji je prošle nedelje otišao na pauzu.

W0nderful je pokazao ogroman potencijal još tokom ranih dana svoje profesionalne karijere. Nastupao je za Team Spirit a do nedavno i za Sprout, a sada će konačno imati priliku da se pokaže i na tier-1 sceni. Prema podacima sa HLTV-a, mladi AWPer je ove godine zabeležio impresivan rejting od 1.23.

Naravno, ceo svet zanima kako će se 18-godišnjak snaći u Na’Vi-ju, posebno što mora da zameni jednog od najboljih Counter-Strike igrača svih vremena. Sam W0nderful je svestan pritiska, ali je rekao da će dati sve od sebe.

- Presrećan sam što sam postao deo legendarne organizacije kao što je Na’Vi. To mi je bio san otkako sam počeo da igram CS. Znam da je teško zameniti igrača kao što je S1mple i ispuniti svačija očekivanja, ali verujte mi, daću sve od sebe - izjavio je Ždanov.

Nije nam poznato koliko će trajati S1mple-ova pauza, ali verujemo da će se W0nderful zadržati u ekipi bar još nekoliko meseci. S druge strane, S1mple je rekao da bi bilo ”interesantno da čuje ponude od drugih organizacija”, tako da se možda neće ni vraćati u Na’VI.

Na’Vi će se takmičiti na BLAST Premier Fall Finals od 22. do 26. novembra u Kopenhagenu, tako da ćemo verovatno tek tada videti njihovog novog AWPera u akciji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike