Zonic napustio Vitality – Blizu prelaska u Falcons

12.10.2023

14:09

0

Najuspešniji Counter Strike svih vremena juče je i zvanično napustio Team Vitality, a prema spekulacijama, uskoro bi trebao da pojača Falcons, saudijsku organizaciju koja sprema veliku rekonstrukciju svoj CS2 sastava!

Zonic napustio Vitality – Blizu prelaska u Falcons
Prizor iz igre/arhiva - Copyright RuR/Valve

Vitality se oprostio od glavnog trenera Denija “⁠zonic⁠” Sorensena i sportskog psihologa Larsa Kristijana Robla, čime je obeležen kraj 21-mesečnog boravka u francuskoj organizaciji za dvojac.

Kao što je prvi saopštio Dexerto, obojica bi 1. novembra trebali da potpišu za Falcons. Sa druge strane, francuske organizacija je u pregovorima sa bivšim trenerom Remijem ”XTQZZZ” Kvonijamom, koji ih je prethodno trenirao u periodu od 2018.-2021. godine i koji je poslednja dva meseca proveo u TSM-u.

Danac je započeo saradnju sa francuskom organizacijom početkom 2022. godine, kada je pojačao tim zajedno sa Dupreeh-em i Magiskom. Iako u početku nisu imali toliko uspeha, 2023. godina je bila izuzetno uspešna, pošto je tim uspeo da osvoji poslednji CS:GO Major ikada! Tako je postao jedini trener koji se može pohvaliti da ima 5 Major trofej, što je takođe za rukom pošlo samo jednom igraču – Dupreeh-u!

Njegov ugovor je trebao da istekne krajem godine, ali nakon što je Vitality od njega tražio da prihvati smanjenje plate, započeo je potragu za novim timom, kada su se javili Falconsi. Iako još uvek ništa nije potvrđeno, očekujte da ćemo uskoro dobiti i zvaničnu potvrdu!

 

 

Da li mislite da je ovo veliki udarac za Vitality? Da li će Zonic uspeti da Falconse da dovede na vrh?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike