Sheep Esports: Novi igrač u industriji esporta s ciljem postavljanja nove paradigme za novinarstvo

15.10.2023

10:11

0

Jovan Mijailović zajedno sa Benom Phamom biće deo ove istorijske priče u ovoj sferi

Sheep Esports: Novi igrač u industriji esporta s ciljem postavljanja nove paradigme za novinarstvo
Esport - Copyright Profimedia

Sheep Esports, pionirski poduhvat u svetu esport novinarstva, pravi svoj veliki ulazak s ciljem da redefiniše način na koji se pričaju priče o esportu i pruža neuporedivu tačnost i dubinu u svom izveštavanju.

Sheep Esports je plod rada Brieuca SEGERA, poznatog u esport zajednici kao "LEC_Wooloo" [više od 250.000 pratilaca na X i više od 10 miliona pregleda mesečno], novinara Liga legendi s sjajnom reputacijom za duboku analizu i duboko razumevanje esport pejzaža.

Sa dubokom strašću prema esportu i posvećenošću novinarskoj izvrsnosti, Brieuc SEEGER predvodi napor za uspostavljanje Sheep Esports-a kao zlatnog standarda u izveštavanju o esportu. Pejzaž esport novinarstva brzo se razvija, i Sheep Esports je spreman da ponudi svežu perspektivu. Za razliku od tradicionalnih medija, Sheep Esports obećava da će ići dublje od površine i zaranjati u srce esporta, donoseći priče koje zahvataju suštinu sveta takmičarskog gejminga. Očekujte duboke analize, ekskluzivne intervjue, sadržaj usmeren na zabavu i jedinstven pristup pričanju priča koji čini Sheep Esports posebnim.

"Mi nismo ovde samo da izveštavamo o esportu; mi smo ovde da ga promovišemo i stvaramo vrednost za celu zajednicu", kaže Brieuc Seeger, osnivač Sheep Esports-a. "Naša misija je da ponudimo bogatije, sveobuhvatnije razumevanje ekosistema esporta i neverovatnih pojedinaca koji ga čine onakvim kakav jeste. Radujemo se ovom putovanju i pozivamo zaljubljenike u esport i novinare da nam se pridruže. Želimo da stvorimo siguran prostor gde svako može da se izrazi."

Sheep Esports nije samo o individualnoj izvrsnosti; radi se o iskorištavanju kolektivne moći talenata različitih pozadina. Okupljamo mnoštvo talenata kako bismo formirali živahnu i inkluzivnu zajednicu koja prevazilazi granice i odzvanja kod zaljubljenika u esport iz svih sfera života. Naš cilj je dotaknuti svaki kutak sveta esporta, obezbeđujući da nijedna zajednica ne ostane nezahvaćena. U ovom nastojanju, želimo da proslavimo bogatu tapiseriju esporta, spajajući priče koje odražavaju pravu raznolikost naše globalne esport porodice. Naš tim čine ugledni članovi esport novinarstva, obezbeđujući da svaka informacija koju izveštavaju bude tretirana s najvećom pažnjom i transparentnošću. Mi se pridržavamo najviših novinarskih standarda, pružajući našim čitaocima pouzdano, verodostojno i kredibilno izveštavanje.

Ali Sheep Esports nije zadovoljan samo izgradnjom raznolike zajednice; mi smo posvećeni iskorištavanju kreativne energije koju stvara ova raznolikost kako bismo stvarali izuzetno dobro osmišljene medijske sadržaje. Naš sadržaj koristi jedinstvene perspektive i uvide koje donosi naša raznovrsna zajednica, rezultirajući medijskim sadržajem koji nije samo tačan, već i duboko angažujući, obogaćujući i uticajan.

Takođe, u čitavu priču uključeni je i aktuelni predsednik jednog srpskog kluba. Jovan Mijailović je jedan od suvlasnika Sheep Esportsa, te aktuelni predsednik beogradskog Partizana. Zajedno sa Benom Phamom, sa kojim sarađuje i u Partizanu biće deo ove istorijske priče u ovoj sferi.

Ostanite u toku s uzbudljivim najavama u danima i nedeljama koje dolaze. Sheep Esports se sprema da otkrije seriju razvoja i inicijativa koje će dalje podići pejzaž esport novinarstva, postavljajući nove standarde i gurajući granice onoga što je moguće i poznato.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike