Dupreeh potpisao za Heroic, ali privremeno: Moram da pronađem tim i organizaciju koja mi savršeno odgovara!

24.10.2023

18:49

0

Petostruki CS:GO Major šampion će zameniti legendarnog IGL-a cadiaNa

Dupreeh potpisao za Heroic, ali privremeno: Moram da pronađem tim i organizaciju koja mi savršeno odgovara!
Dupreeh - Copyright printscreen/rur.rs

Dupreeh će nastupati za Heroic do kraja 2023. godine.

Petostruki CS:GO Major šampion će zameniti legendarnog IGL-a cadiaNa, koji je navodno već započeo pregovore sa Team Liquid-om. Nije nam poznato da li će ekipa Dupreeh-u prepustiti "kapitenske dužnosti", ili će ovu ulogu možda preuzeti Martin “stavn” Lund. U svakom slučaju, ovaj transfer će označiti novi početak za Danca, iako će sa Heroicom provesti samo oko dva meseca.

Dupreeh je doživeo vrhunac svoje karijere sa Astralisom. Od 2016. do 2021. godine, odveo je svoj tim do čak četiri Major titule, rame uz rame sa igračima kao što su gla1ve, dev1ce, Xyp9x, Magisk i Kjaerbye.

 

 

Danac je takođe poznat kao jedini igrač koji je osvojio pet CS:GO Majora. Poslednju titulu osvojio je u dresu Vitality-a na BLAST Paris Majoru u maju ove godine, nakon čega je prebačen na klupu. Međutim, svima je jasno dao do znanja da nije spreman za penziju.

- I dalje mislim da sam u odličnoj formi i da je ovo jedan od najsvetlijih perioda moje karijere, tako da ću morati pažljivo da donesem sledeću odluku. Voleo bih da sledeće godine osvojim svoj šesti Major u mom rodnom gradu, Kopenhagenu, ali me i dalje čeka dug i težak put do sledeće titule, moram da pronađem tim i organizaciju koja mi savršeno odgovara - rekao je Dupreeh.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike