MOUZ razbio NAVI u finalu ESL Pro Lige

03.10.2023

13:37

0

Sinoć smo verovatno gledali i poslednji LAN CS:GO turnir gde je u velikom finalu MOUZ razbio NAVI rezultatom 3-0 i tako doneo organizaciji prvi trofej još od 2020. godine!

MOUZ razbio NAVI u finalu ESL Pro Lige
MOUZ - Copyright ESL

Došao je kraj 18. sezoni ESL Pro Lige, poslednjoj ovakvog formata i poslednjem CS:GO LAN turniru koji ćemo gledati. Oprostili smo se od CS:GO-a, video igre koja nas je ispunila poslednjih 11 godina i spremili za novo doba, koje će nam doneti CS2.

Kada sve sumiramo što se desilo poslednjih nedelja, možda je idealno što će trofej podići baš jedna od najmlađih ekipa na svetu. Ovo su momci koji će biti budućnost ove igre i pokazali su juče da njihovo vreme tek dolazi.

Kada je u avgustu počela ESL Pro Liga, niko MOUZ nije video kao jednog od kandidata za trofej. Ipak, uspeli su da prikažu neverovatnu formu i da poraze neke od najbolje rangiranih timova na svetu. Na samom kraju, preostao je NAVI, koji predvodi najbolji igrač na svetu, Aleksandar ”s1mple” Kostiljev.

Očekivali smo jedno pakleno finale puno akcije, ali smo dobili kanonadu MOUZ-a, koji je na sve tri odigrane mape bio dosta bolji. Briljirao je Adamm ‘torzsi’ Torzsas, koji je ubrzo nakon finala proglašen za MVP-a turnira!

Za nekoliko dana počinje BLAST Fall, čime zatvaramo CS:GO akciju, jer već sa IEM Sidney turnirom, koji počinje 16. oktobra, započinjemo eru CS dvojke!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike