Neočekivan potez norveške organizacije: Heroic prebacio cadiaNa na klupu!

05.10.2023

12:35

0

Odluka je navodno bila obostrana

Neočekivan potez norveške organizacije: Heroic prebacio cadiaNa na klupu!
cadiaN - Copyright PGL

Heroic je zvanično prebacio kapitena Kaspera ”cadiaN” Molera na klupu. CadiaN je nastupao za tim od oktobra 2019. godine.

”CadiaN više neće biti deo našeg aktivnog Counter-Strike sastava. Ova odluka je bila obostrana, pošto smo imali drugačiju viziju budućnosti ekipe.

Ovom prilikom bismo hteli da se zahvalimo Kasperu. Ponosni smo što smo dobili priliku da sarađujemo sa ovako posvećenim esportistom. Nedostajaćeš nam!”, saopštio je Heroic.

U intervjuu sa Dexertom, cadiaN je otkrio da je želeo da uvede nekoliko izmena u Heroic nakon prelaska na CS2, ali da ”neki ljudi nisu bili zainteresovani”. Dodao je da je čvrsto verovao da bi ove promene načinile Heroic još boljom ekipom, ali da prosto nije uspeo da se dogovori sa organizacijom.

Njegova profesionalna Counter-Strike karijera nije ni blizu gotova međutim. Rekao je da žestoko grinda CS2, ali i da će mu ipak trebati neko vreme da isplanira svoj sledeći potez. Verovatno ga nećemo videti na IEM Sydney, ali smo sigurni da će pronaći ekipu do PGL Copenhagen Majora sledeće godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike