Counter-Strike igrač protraćio 4 najskuplja stickera, "bacio" ogromnu sumu novca

19.09.2023

16:23

0

Tržište CS:GO skinova je ozbiljna stvar, obrće se gomila novca

Counter-Strike igrač protraćio 4 najskuplja stickera, "bacio" ogromnu sumu novca
Ilustracija - Copyright RuR/Valve

vaki EMS One Katowice 2014 Titan holo sticker vredi oko 80.000 dolara.

Tržište CS:GO skinova je ozbiljna stvar, posebno ako uzmemo u obzir koliko novca tamo svakodnevno cirkuliše. Ako niste upućeni, radi se o milionima dolara, piše RUR.

Neki su se obogatili preko noći, zaradivši sumu novca koju mnogi u životu neće videti. Ove pare dolaze od prodaje skinova, među kojima se naravno najviše vrednuju najređi. Među najređim skinovima su pojedini stickeri, a ovom prilikom konkretno govorimo o Titan holo stickerima sa EMS One turnira u Katovicama iz 2014. godine, koji u proseku vrede 80.000 dolara.

Danas smo saznali da je jedan kineski kolekcionar skinova debelo kiksnuo – nalepio je ne jedan, već čak četiri ova stickera na prilično bezvrednu pušku (Factory New M4A1-S Prinstream StatTrack), zbog čega su u potpunosti izgubili svoju prvobitnu vrednost. Titan holo stickeri su toliko retki da ih CS:GO igrači gotovo nikada ne ”lepe” na oružja, već ih drže neiskorišćene u inventaru. Drugim rečima, ovaj kolekcionar je ”bacio” oko 320.000 dolara!

 

 

Ovo je prilično bizarno pošto nam deluje da ovaj kolekcionar ima iskustva na tržištu – procenjena vrednost njegovog CS:GO inventara je 2 miliona dolara!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RUR

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike