Partizan polaže veru u mlade nade: Ovo je novi sastav crno-belih za Counter strike!

11.07.2023

20:59

0

Očekivali su mnogi zvučna imena, ali se klub odlučio za potpuno drugačiji pristup

Partizan polaže veru u mlade nade: Ovo je novi sastav crno-belih za Counter strike!
Partizanov sastav za CS:GO - Copyright RuR/Partizan esports

Nakon višenedeljnih spekulacija Partizan Esports je konačno predstavio svoj novi Counter Strike sastav, a za razliku od prethodnog, ovog puta polažu veru u mlade nade regionalne scene!

Mnogi su se nadali da će Partizan ponovo pokupiti najvzuvčnija imena sa Balkana, ali ovoga puta su krenuli u drugom pravcu, pa ćemo u crno-belom dresu gledati neke nove momke! Za srpski tim nastupaće Andrej ”Leo” Nikolovski, Nikola ”riil3” Ristić, Milutin ”Consume” Jovanović, Lazar ”baxter” Stojković i Xaver ”Xavi” Hebok.

- Sastavili smo postavu punu potencijala za koji verujemo da će sijati na svetskoj sceni godinama koje dolaze. Naš cilj nije samo da se takmičimo na najvišem nivou danas, već i da izgradimo čvrste temelje za uspeh u budućnosti. Sa fokusom na razvoj i unapređenje, radujemo se što ćemo videti da ovaj tim raste i napreduje u narednim sezonama. Dobrodošli nazad u Partizan Esports, jer krećemo u još jedno uzbudljivo poglavlje naše istorije - navodi se u saopštenju.

Većina momaka se proslavilo igrajući na regionalnim turnirima, među kojima se nalaze i  Frost i Blaze Cup, piše RuR. Riil3 je igrao za Srbiju na studentskom takmičenju 2022. godine, kada su se vratili sa zlatnom medaljom. Consuma smo gledali u dresu crnogorske reprezentacije na IESF šampionatima, dok su Xavi i Leo nama najpoznatiji po svojim nastupima za Marten.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RuR

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike