Novi FURIA igrač osvanuo na bilbordu Tajms Skvera u Njujorku! (FOTO)

05.07.2023

17:23

0

Pored klasične najave novi igrač predstavljen na neobičan način

Novi FURIA igrač osvanuo na bilbordu Tajms Skvera u Njujorku! (FOTO)
Fallen na Tajms skveru - Copyright printscreen/rur.rs

Kao što smo već javili Furia ima novog igrača, idola brazilske publike. Ali njegova popularnost prevazilazi granice ove države.

Pored klasične najave na socijalnim mrežama, FURIA Esports je predstavila svog novog Counter-Strike igrača na veoma neobičan i skupocen način. FURIA je nedavno dovela jednog od najpoznatijih igrača profesionalne Counter-Strike scene, Gabrijela ”FalleN” Toleda. Međutim, organizacija je odlučila da najavi ovaj transfer u jednom od najpoznatijih, ali i najskupljih reklamnih prostora na planeti – Tajms Skver Njujorku. Dnevna cena iznajmljenog bilborda u Tajms Skveru može da dostigne i do 50.000 dolara.

printscreen/rur.rs
Neobična dobrodošlica novom igraču

Gejming kompanije poput Epic Games-a su u prošlosti često koristili Tajms Skver za reklamiranje svojih igara, ali ovo je prvi put da je jedna esports organizacija najavila novog igrača na ovaj način.

FalleN je jedan od najpopularnijih Counter-Strike profesionalaca. Svoju karijeru je započeo davne 2005. godine, tokom koje je osvojio čak dva Majora. Neki od njegovih najpoznatijih timova su Luminosity, SK Gaming, MIBR i Imperial Esports. FalleN je početkom 2023. godine najavio da planira da se penzioniše, ali izgleda da ćemo ga gledati u dresu FURIE tokom prve Counter-Strike 2 sezone.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike